+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: pcmde 3 acayip sorun
-
09.07.2009 21:45 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
pcmde 3 acayip sorun
merhaba
bugün format attıktan sonra pcde şu sorunlar çıktı
1. cisi d sürücüsüne tıkladıktan sonra pencere yeni sayfada açılıyor
ve d sürücüsüne sağ tıkladndığında şöyle bir görüntü var

2.sorun yardım ve desteğe tıklandığında şu ekran çıkıyor

3.sorun pcde zaman zaman şu pencere çıkıyor

yardımcı olabilirmisiniz
-
09.07.2009 21:53 #2
2. sorunun için;
Başlat-Çalıştır-Denetim Masası-Yönetim Araçlarındaki Hizmetler bölümünden Yardım ve Destek Hizmeti kontrol et ve devre dışı ise çalıştır.
ya da
DOS ekranında net start helpsvc yaz ve enter'a bas.
Diğer problemler bana virüs gibi geldi.En son lestatcorven tarafından düzenlenmiştir: 09.07.2009 21:56
-
09.07.2009 21:55 #3
1 ci sorunda eğer disk üzerinde Hata o şekilde veriyorsa Usb aygıt ise tanımadıgı veya Bozuk dosya oldugunu veyada virüs autoruna yapıştıgını söylüyor
-
09.07.2009 22:03 #4
- Katılım Tarihi
- 2009
yardım destek problemi çözüldü yalnızca sistem geri yükleme bölümüne girilmiyor
ben ethernet driverımı kaybetmiştim ve pcyi servise götürdüm orda kurdular virüs ethernet driverından bulamış olabilirmi ben şuan nod32 advabdec windowscare gibi programlar kurmaya çalışıyorum ama bir türlü kurulmuyor nod32 kuruldu ama aktif hale gelemiyor
şuan ne yapmalıyım
-
09.07.2009 22:04 #5
bilgisayarım ı sag tıkla ozelliklere gel. gelen ekrandaki sekmelerde Sistem Geri Yükleme sekmesi var ona gel. orda "Bütün sürücülerdeki sistem geri yükleme'yi kapat" yazısının yanındaki kutucugun işaretli olup olmadıgına bak. işaretliyse geri yukleme kapalıdır. deilse baska cozum yollarına bakalım.
Lütfen Denetim masası> yönetim araçları>hizmetler(servislere) e tıklayıp, sistem geri yükleme satırını bulup, sağ tık özelliklerden duruma bakıp tekrar bilgilendirebilir misiniz?
birde şuna bak
Masa üstündeki bilgisayarım simgesini sağ tıklat ve yönet 'i tıkla.Sırasıyla hizmetler ve uygulamalar-hizmetler'e gel.Ordan sistem geri yüklemeyi otomatik yap hizmeti başlat.
system volume information diye bir klasör veya dosya var mı bilgisayarında onu da belirtirsen sevinirim
arkadaşım birde şunu dene:
Bilgisayarım'dan Özelliklere gel.
Üstte "Sistem Geri Yükleme" var.Oraya tıkla
bütün sürücülerdeki sistem geri yüklemeyi kapat kısmının işaretli olmamasına dikkat et.İşaretli ise kaldır işaretini.
Eğer üsteki adım olmassa :
Onay kutusunu seç.tamam de.Bu sistem geri yüklemeyi kapatacaktır.Geçmiş denetleme noktalarını da sıfırlayacaktır...Zaten şu an sistem geri yüklemende problem olduğu için geçmiş denetlemelerini zaten kullanamıyorsun.Sonra sistem geri yüklemeyi başlat/donatılar/sistem araçları yolu ile tekrar dene."sistem geri yükleme bütün sürücülerde kapalı,şimdi açmak ister misiniz" diye bir uyarı alman gerekiyor.Evet deyince de sıfırlanarak başlar sistem geri yükleme...Sonra da bir windows repair yaparsan sanırım sorunun çözümlenir...
Bu arada bulaşan virüs büyük ihtimalle denetleme noktalarına zarar vermiş veya antivirus programın bu noktaları zararlı görüyor. sistem geri yüklemeyi çalıştırmayı antivirusu kapatıp deneyebilirsin.
Umarım işine yarar
Benzer Başlıklar
-
call of duty 5 acayip bi sorun
hakikattt tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 27.06.2009, 18:30 -
pcmde donma sorunu
onderbb tarafından Donanım forumundaYanıt: 34Son Mesaj: 04.06.2009, 14:52 -
oyunlarda çok acayip bir sorun yaşıyoum ben kendim
saverofthekrynn tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 09.07.2008, 12:54 -
CD ve DVD yazarken acayip bir sorun
Aonghus tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 20.04.2007, 15:37 -
acayip bir sorun
zenazona61 tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 29.10.2006, 04:39

Alıntıyla Yanıtla

cs oyun sitesi
Bugün, 20:11 / İnternet, Ağ ve Güvenlik