PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pcmde 3 acayip sorun

merhaba

bugün format attıktan sonra pcde şu sorunlar çıktı

1. cisi d sürücüsüne tıkladıktan sonra pencere yeni sayfada açılıyor
    ve d sürücüsüne sağ tıkladndığında şöyle bir görüntü var

2.sorun yardım ve desteğe tıklandığında şu ekran çıkıyor

3.sorun pcde zaman zaman şu pencere çıkıyor

yardımcı olabilirmisiniz

2. sorunun için;

Başlat-Çalıştır-Denetim Masası-Yönetim Araçlarındaki Hizmetler bölümünden Yardım ve Destek Hizmeti kontrol et ve devre dışı ise çalıştır.

ya da

DOS ekranında net start helpsvc yaz ve enter'a bas.

Diğer problemler bana virüs gibi geldi.
    En son lestatcorven tarafından düzenlenmiştir: 09.07.2009 21:56

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    WINDOWS\system32

1 ci sorunda eğer disk üzerinde Hata o şekilde veriyorsa Usb aygıt ise tanımadıgı veya Bozuk dosya oldugunu veyada virüs autoruna yapıştıgını söylüyor

yardım destek problemi çözüldü yalnızca sistem geri yükleme bölümüne girilmiyor
    ben ethernet driverımı kaybetmiştim ve pcyi servise götürdüm orda kurdular virüs ethernet driverından bulamış olabilirmi ben şuan nod32 advabdec windowscare gibi programlar kurmaya çalışıyorum ama bir türlü kurulmuyor nod32 kuruldu ama aktif hale gelemiyor

şuan ne yapmalıyım

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    WINDOWS\system32

bilgisayarım ı sag tıkla ozelliklere gel. gelen ekrandaki sekmelerde Sistem Geri Yükleme sekmesi var ona gel. orda "Bütün sürücülerdeki sistem geri yükleme'yi kapat" yazısının yanındaki kutucugun işaretli olup olmadıgına bak. işaretliyse geri yukleme kapalıdır. deilse baska cozum yollarına bakalım.

Lütfen Denetim masası> yönetim araçları>hizmetler(servislere) e tıklayıp, sistem geri yükleme satırını bulup, sağ tık özelliklerden duruma bakıp tekrar bilgilendirebilir misiniz?

birde şuna bak
    Masa üstündeki bilgisayarım simgesini sağ tıklat ve yönet 'i tıkla.Sırasıyla hizmetler ve uygulamalar-hizmetler'e gel.Ordan sistem geri yüklemeyi otomatik yap hizmeti başlat.

system volume information diye bir klasör veya dosya var mı bilgisayarında onu da belirtirsen sevinirim

arkadaşım birde şunu dene:
    Bilgisayarım'dan Özelliklere gel.
    Üstte "Sistem Geri Yükleme" var.Oraya tıkla
    bütün sürücülerdeki sistem geri yüklemeyi kapat kısmının işaretli olmamasına dikkat et.İşaretli ise kaldır işaretini.
    Eğer üsteki adım olmassa :
    Onay kutusunu seç.tamam de.Bu sistem geri yüklemeyi kapatacaktır.Geçmiş denetleme noktalarını da sıfırlayacaktır...Zaten şu an sistem geri yüklemende problem olduğu için geçmiş denetlemelerini zaten kullanamıyorsun.Sonra sistem geri yüklemeyi başlat/donatılar/sistem araçları yolu ile tekrar dene."sistem geri yükleme bütün sürücülerde kapalı,şimdi açmak ister misiniz" diye bir uyarı alman gerekiyor.Evet deyince de sıfırlanarak başlar sistem geri yükleme...Sonra da bir windows repair yaparsan sanırım sorunun çözümlenir...

Bu arada bulaşan virüs büyük ihtimalle denetleme noktalarına zarar vermiş veya antivirus programın bu noktaları zararlı görüyor. sistem geri yüklemeyi çalıştırmayı antivirusu kapatıp deneyebilirsin.
    Umarım işine yarar

Benzer Başlıklar

1. call of duty 5 acayip bi sorun
    hakikattt tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 27.06.2009, 18:30
  2. pcmde donma sorunu
    onderbb tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 34
    Son Mesaj: 04.06.2009, 14:52
  3. oyunlarda çok acayip bir sorun yaşıyoum ben kendim
    saverofthekrynn tarafından Donanım forumunda