PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Acer Marka Netbook'a Format Atmak

bildinz gbi netbookların cdromları yok ve format atmakda aklıma sorular takıldı acer marka laptop var buna nasl format atıcam yardımcı olrsanız svnrm
    BeLLa

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    WINDOWS\system32
    Türk Ve türkiye için Yardıma Hazırım Diyorsan Grubumuza Sizide bekliyoruz...

tmm saol bu bi çözum ama kndi recorver sihirbazını çökdüğü zaman usb den calıstırma imkanı varmı
    BeLLa

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    WINDOWS\system32

F10 Gibi bi tuşla çalıştıra bilirsin yada Acronis kurarak yeni recovery yarata bilirsin
    Türk Ve türkiye için Yardıma Hazırım Diyorsan Grubumuza Sizide bekliyoruz...

ben bir şey sormak istiyorum izninizle. şimdi usb den boot ettik diski. xp dosyalarını usb'nin içine kopyaladık ve usb belleğimde xp açılışta yüklenmeye hazır hale getirildi. buraya kadar doğruyum değil mi?
    ben diski ikiye bölmek için format atmak istiyorum. c ve d olarak. ama bazı yerlerde tek disk şeklinde yapmazsak hatalı mesaj alacağımızı söylüyor, veya ben öyle sanıyorum. sizce normal xp kurulumu kursak, ben xp kurulum menüsünden formatlarken diski ikiye bölsem bir sorun olur mu? bu arada recovery diskine dokunmayıp, sadece c yi biçimlendirip, ikiye bölüp, c ye kuracağım değil mi? kusura bakmayın biraz karışık oldu ama, tam olarak bilemedim, sağolun

Benzer Başlıklar

1. SDHC Kart ile Netbook a Format Atmak
    Hakan456 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 15.08.2010, 00:23
  2. Acer Marka Laptop Çalındı!.. - [Yardım]
    xSabotaJx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 27
    Son Mesaj: 26.11.2009, 06:53
  3. acer marka laptopa yeniden vista yükelme
    zuzu67 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8