+ Başlığa Yanıt Yaz
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
15.09.2009 13:13 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
Regedit , taskmgr , gpedit ve Bazı programlar Çalışmıyor Hata veriyor Ne yapmalıyım ?
Regedit = Kayıt Defteri Düzenleme, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır
Taskmgr = Gorev Yoneticisi, yoneticiniz tarafından devreden çıkarılmıştır
gpedit.msc = MSIMG32.dll Bulunamadığından Bu uygulama Başlatılmadı. Uygulamanın Yeniden Yüklenmesi Sorunu Giderebilir ( msımg32.dll indirdim oncekini sildim sorun hâlâ devam ediyor )
CCleaner = Runtime Error ! Floating point support not loaded
Virüs Bulaştı Biliyorum hatta Ara seçeneğinden bulaştığı tarihi seçip gelişmiş arama seçeneklerini işaretleyip o tarihteki oluşturulmuş dosyaları arayıp siliyorum ama 3 - 4 tane dosya Başka Bir uygulama Tarafından Kilitlenmiş Diyor ve silinmiyor ne yapmalıyım ?
Daha once Başından Bole Bir olay geçmiş veya Bu virüsten kurtulma Yolunu Bilen Bir Arkadaş Bana Yardımcı Olabilirmi . . .
Şimdiden Teşekkürler . . .
-
06.11.2010 11:40 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
selam admin
kardeş benim sorunum internet giriş sayfam donuk ayarlanmıyor
win7 64bt işletim sistemim var araştırmam sonucu regedit'e başvurmam gerektiğini öğrendim
fakat regedit kkomutlarını hiç biri çalışmıyor''bilgisayarınız etkileyen kısıtlamar nedeniyle bu işlem iptal edildi.lütfen sistem yöneticisine başvurun'' diyor
'ScanSpyware''' ile virüsü buldum ve temizledim ama sorunum devam ediyor giriş sayfası donuk ve regedit komutları çalışmıyor..
internete girdiğimde google açılıyor ama url adresi gelgitler.com veye yazgitler com yazıyor 10 gündür uğraşıyorum yardımcı olursan sevinirimmm...
-
06.11.2010 21:03 #3
Combofix'le bilgisayarınızı taratın W7 veya Vista kullanıyorsanız Combofix'e sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeyi unutmayın.
-
06.11.2010 21:11 #4
- Katılım Tarihi
- 2010
regedit komutları
kardeş spyware virüsebuldu ve temizledi
ama regedit ve diyer gpdit.msc gibi konutlar calısmıyor internet giris sayfam donuk hala virüsü buldu temizledi ama sorun devam ediyor manuel olarak yapmam gereken bişi var ı yoksa virüs temizlendiğine pc eski halini dönmesimi gerektii
-
06.11.2010 21:21 #5
O spyware sahte spyware birşey bulmuş silmişl gibi gözükür Combofix yaptınmı?
Benzer Başlıklar
-
taskmgr.exe açılmıyor hata raporu veriyor ve dahasıda var..
frkn tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 12.11.2008, 00:59 -
COD2 Bazı Maplerin Bazı Yerlerinde oyun hata veriyor
STuN tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 25.04.2008, 13:58 -
Nero'yu kurarken regedit le ilgili bir hata veriyor
fikobay tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.04.2008, 23:54 -
Programlar Sürekli Hata Veriyor:((((
soykan_karatas tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 18.09.2006, 22:18 -
diskbirleçtirici hata veriyor ne yapmalıyım
eyyuplu tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 16.04.2006, 17:49

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisararım çok kasıyor.
Bugün, 20:50 / Yazılım