PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question Ekran Kartı Önerileriniz.

Evet arkadaşlar forumda başka bir konu daha açmıştım.Pes2010,2009.Fifa2010,2009 gibi yüklü oyunların bilgisayarımda oynarken kastığını söylemiştim.Yardımcı olan arkadaşlar ekran kartımın düşük olduğunu,değiştirmem gerektiğini söylediler.Bende bu konulardan pek anlamadığım için size danışayım dedim.Sizede ayrıca bu konu ile ilgili birkaç soru soracağım.

Benim Ekran Kartım 128 Mb GeForce Fx 5200.Bana hangi ekran kartı modelini önerirsiniz.

Ama önce 1-2 tane sorum olacak.

1-)Bu Ekran kartlarıda 32,64,....,256 bit olarak uzanıyormuş bunlar ne işe yarıyor.
    2-)Bana nasıl birşey önerirsiniz.(512 mb 128 bit)
    3-)Bide bu ekran kartlarında DDR2 felan yazıyor onlar nedir acaba?(Ramlerdede aynı şey var eğer bunun için gerekliyse benim sadece DDR(DDR1).)

Sorularım Bu kadar arkadaşlar bana önereceğiniz ekran kartı modelini ayrıntılı bir şekilde açıklar mısınız.Fiyatıda benim için önemli 125 Tl'ye kadar yolu var.Bu ekran kartlarını dikkate alırken yukarıda belirttiğim oyunları göze alırsanız çok makbule geçer.Hangisi benim için en iyisidir.

Şimdiden Hepinize Teşekkürlerimi Sunuyorum..

Sen hiç bu konulara girme sistemi yenile

Senin ekran kartın büyük ihtimalle AGP o yüzden sen AGP slotuna takabilecek ekran kartı alman gerekir...

Bütçene ve pc'ne uygun olarak alabileceğin Sapphire veya HIS'in HD 3650 modeli

Yalnız tam emin olamak için anakartının marka ve modelini yazarsan oradan bakabiliriz Ekran kartının AGP olup olmadığına ama büyük ihtimalle AGP

Alıntı Orijinalini Gönderen: Lost_Gamer Mesajı Görüntüle
    Senin ekran kartın büyük ihtimalle AGP o yüzden sen AGP slotuna takabilecek ekran kartı alman gerekir...

Bütçene ve pc'ne uygun olarak alabileceğin Sapphire veya HIS'in HD 3650 modeli

Yalnız tam emin olamak için anakartının marka ve modelini yazarsan oradan bakabiliriz Ekran kartının AGP olup olmadığına ama büyük ihtimalle AGP

Ben pek anlamıyorum bu işlerden ama Everest Ultimate programında Anakart sekmesinde yazanların hepsini size söliyeyim.Siz anlarsınız.

Ayrıca Resimde koyayım daha güzel olur siz oradan bakarsınız.Eğer gene yoksa ipucu verin bu sefer tamamlarım

http://img217.imageshack.us/gal.php?g=anakart.jpg

CPU Türü Intel Pentium 4, 3200 MHz (16 x 200)
    CPU Takma Adı Prescott
    CPU #1 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3194 MHz
    CPU #2 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3194 MHz

Eğer bunlardan biri değilse bana biraz ipucu verebilirseniz bulabilirim Bu arada ilginiz için teşekkür ederim
    En son arinckirte tarafından düzenlenmiştir: 30.10.2009 12:08 Sebep: Eksik Bilgi :)

Benzer Başlıklar

1. Ekran Kartı Önerileriniz!!!
    altunoz tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.02.2009, 09:48
  2. Ekran kartı önerileriniz
    lostdark4444 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 28.09.2008, 12:33
  3. Ekran kartı önerileriniz ?
    Hatiraa tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4