PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan sistemimi satıyorum buyrun

Anakart:

Asrock P4i65G
    § Socket 478 for Intel® Pentium 4 / Celeron D (Prescott, Northwood, Willamette) processors
    § Intel® 865G Chipset
    o FSB800/533/400MHz processor, and H-T Technology
    o Supports Dual Channel DDR400 (DDR x 2 DIMMs)
    o Untied Overclocking : During Overclocking, FSB enjoys better margin due to fixed AGP/ PCI Buses
    o 1 x AGP 8X slot
    o Supports Integrated Intel® Extreme Graphics 2 and DirectX 8.0
    o Hybrid Booster - Safe Overclocking Technology
    o 2 ports of SerialATA 1.5Gb/s, 2 ATA100 IDE ports
    o 5.1 Channel Audio, 10/100 Ethernet LAN
    o ASRock I/O Plus: 6 ready-to-use USB2.0 ports

Ram:

2x512 mb ddr 400 mhz ram

Ekran Kartı:

128 mb 64 bit nvidia 5200 agp 8x

İşlemci :

İntel P4 3.00 ghz

eğer almak isteyen olursa msj atsın urunu gittigidiyor.com a vericem alacak kişide ucreti yatıracak ve teslimi gittigidiyor yapıcak

anakart= 60 tl
    2x512 ram= 40 tl
    128 mb 64 bit nvidia 5200 8x agp = 20 tl
    İntel P4 3.00 ghz = 40 tl

Sistem sorunsuzdur ve birçok oyunu calıstırmaktadır amacım bu sistemi satmak ve yeni alacağım sistem için ek gelir kazanmak.
    parçaları tek satmıyorum toplu halde satıyorum bu sistemi aldıgınızda size kalan kasa,güç kaynağı ve media oynatıcı almak dediğim gibi eğer ilgilenen arkadasım olursa iletişime geçsin bende urunleri gittigidiyor.com a vereyim iyi günler .

umitbilgen
    Misafir

Hepsine 100 TL vereyim... Kargo bana ait. Uyarmı?

olmaz ustad misal ddr ramlar bulunmuyor agp ekran kartlarıda ve oldukca pahalı gittigidiyora bu sitemin fiatlarına baksan 10/20 tl fazladan fiat vermişlerdir ben daha uygun fiat verdim banada lazım nakit en son fiat 150 olur ustad cidden

umitbilgen
    Misafir

Tamam dostum haklısın ama şimdi sistemler gerçekten çok ucuzladı.
    İnan ekran olmadan 300 liraya sıfır sistem toplanır.
    478 PİN li işlemciler nerde 960 serileri nerde arada inan fark var.
    Haa yani CORE DUO olmazda DUAL CORE olur. Ama sıfır dersin en azından. 2 yıl garantisi var dersin.
    Zaten apartmana alıcam. Kapıdan girince müzik çalsın istiyorum.
    Şöyle Lorenna Mckennit falan çalsa işten gelince mistik bir hava olur diye düşündüm.

Yoksa oyun falan oynamıcam. Kutu içinde öyle boş boş şarkı döncek. Sensör kişiyi gördümü ses sistemine elektrik vercek ses açılcak. Kişi asansörden evine girinceye kadar çalacak sistem kapanacak. İstediğim bu... İnan 100 çok dedim yine...

evet performans ayrı yeniliği eskiliğide ayrı ama gel görki eski sitemler bulunmuyor biliyosun hepsiburada.com a bak ekran kartı almak istersen agp 13 adet pcı 130 kusur ve 1 gb lik pcı express 90 tl 512 mb agp kart 120 tl fark burda yoksa performansı eskiliği tabiki yeni sistemlerin altında kalır, yeni sistem tabiki ucuzdur bu sistemi sadece benim gibi eski soketli ddr bellekli anakartı olan alır neden cunku ddr 2 ddr 3 yada pcı ekran kartı almak için anakartı ram i ekran kartını işlemciği değiştirmek zorunda buda baya masraflı olur anlatabildimmi 1 gb ddr ram i 60 küsür tl ye alırsın 2 gb ddr3 ramı 65 kusure alırsın maksat eski sistemleri olanlara fırsat sunmak hem bulunmuyor hemde oldukca pahallı ben gayet uygun fiat sundum bu sistemi dısardan alsan 200 den asagı vermezler istersen sor ddr 1 gb ram ne kadar agp ne kadar diye göreceksin yeni cıkan parcalar daha ucuz

Benzer Başlıklar

1. Satıyorum
    dilber2 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.05.2009, 07:41
  2. ...bilgisayarımı satıyorum...
    mstinebolu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.04.2009, 18:13
  3. pc mi satıyorum :(
    tuana1983 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2