PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Ne olur yardım edin..

Eskı hard diskımın ıcındekı verılerı almak ıstıyorum kasama takıyorum gereklı kablolarıda takıyorum Eskı hdd SATE Suan kıde Sata bılgısayarı acmayı denıyorum anakartı falan gosterımını gecıyor sonra parlak bır ekran gelıyor öylece kalıyor Bılgısayar...

Format atıp duzeltmek ıstedım takıyorum Cd yı kurmak ıcın bır tusa basın dıyor Basıyorum sonra bir yazı daha gelıyor.. Tam hatırlamıyorum ama formatla ılgılı ıncelenıyor dıyor o ekranda gıttıkten sonra yıne aynı parlak bır ekran gelıyor öylece kalıyor

Benım bu bılgıları almam lazım Resmlerım hatıralarım heposı ıcındeydı DEĞERİ ÇOK BÜYÜK ALLAH RIZASI IICN BIR YOLU VARSA YARDIMCI OLUN

tanerakgun88
    Misafir

laptop masaüstü kadar toleranslı bir makine değil kendin çözmek yerine servisine götürüp durumu anlat büyük ihtimalle donanımsal bir sorun var kolay gelsin...

Arkadaşımız dizüstünden bahsetmemiş eski hdd' tekbaşınamı takıyorsun yoksa yeni hdd ile beraber mi takıyorsun. eğer eski hdd'yi tek başına takıyorsan başarısız olma ihtimalin yüksek. Şimdi yeni hdd'ni sta1'e tak eski hdd'ni de sata 2 veya sata 3 e tak anakart üzerinde bunların ismi yazıyor. sata 1 master olarak gözükecek. sata 2 primary olarak gözükecek. tabi eski hdd üzerinde arka kısımında alt üstlü bir pin girişi göreceksin o pinlere takılı Bir parça varsa onu çakartmayı unutma. Büyük ihtimalle bilgisayarın hangi hddyi ilk başta açacağını kestiremedi
    kesitselalgi.blogspot.com :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

savaskanar
    Misafir

selver'a katılıyorum. yalnız 2 hdd yi de bağladığında, bilgisayarının açılışında hangi işletim sistemini başlatmak istediğini soracak (eğer eski hdd de bir işletim sistemi yüklüyse!); o zaman ilk sıradakini seçeceksin ama selver'ın dediği gibi bağladıysan kolay gelsin

Alıntı Orijinalini Gönderen: selver Mesajı Görüntüle
    Arkadaşımız dizüstünden bahsetmemiş :smile: eski hdd' tekbaşınamı takıyorsun yoksa yeni hdd ile beraber mi takıyorsun. eğer eski hdd'yi tek başına takıyorsan başarısız olma ihtimalin yüksek. Şimdi yeni hdd'ni sta1'e tak eski hdd'ni de sata 2 veya sata 3 e tak anakart üzerinde bunların ismi yazıyor. sata 1 master olarak gözükecek. sata 2 primary olarak gözükecek. tabi eski hdd üzerinde arka kısımında alt üstlü bir pin girişi göreceksin o pinlere takılı Bir parça varsa onu çakartmayı unutma. Büyük ihtimalle bilgisayarın hangi hddyi ilk başta açacağını kestiremedi :smile:
    İlk başta ikisinide aynı anda taktım bilgisayar açıldı ama eski hdd görünmedi sonra tek taktım açtım pc yi anakartın yazılarının cıktıgı yerde sonra parlak bır ekran gelıyor ve donuyor.. Benim anakart ASUS P5KPL-AM SE VE 2 tane hdd giriş yeri var gördüğüm kadıryla... Nasıl bir yol izlemem lazım anlata bilir misin acaba SELVER ..

Alıntı Orijinalini Gönderen: savaskanar Mesajı Görüntüle
    selver'a katılıyorum. yalnız 2 hdd yi de bağladığında, bilgisayarının açılışında hangi işletim sistemini başlatmak istediğini soracak (eğer eski hdd de bir işletim sistemi yüklüyse!); o zaman ilk sıradakini seçeceksin ama selver'ın dediği gibi bağladıysan kolay gelsin

Açarken hangi işletim sistemiyle başlamam gerektiğini sormadı Hdd yi hiç görme + Eski hdd windows Xp sp2 yüklüydu
    En son wooodgate tarafından düzenlenmiştir: 17.12.2009 00:23

Benzer Başlıklar

1. gta san andreası kurmadım ne olur yardım edin
    skolyus tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 14.07.2006, 15:00
  2. arkadaşlar ne olur yardım edin deposu
    dogancanyuksel tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 27.06.2005, 22:41