PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ethernet Modem ile internete girememe sorunu

Arkadaşlar .Ben Önceden Zyxel Prest,ge 600 adsl modem ile internete giriyordum. Şimdi EDIMAX 8 Port 101001000 GIGABIT SWİTCH model bir ethernet modem aldım internete bu modemle girmek istiyorum bi türlü internete bu modemle giremedim.
    Anakart üzerinde ethernet modemden çıkan kabloyu takabileceğim yuva var. Acaba yeniden bir ethernet kartı almam mı gerekiyor. ?
    (NOT: Ethernet modemi daha önce hiç kullanmadım nasıl yüklendiğini bilmiyorum)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

yanında gelen CD içindeki sürücüyü kur... restart ettirmeni isterse ettir...

Modemi pc tak ethernet kablusunuda modem ile pc arasına bağla ve ekran sol köşesinde çıkan network ağ işaretine tıkla özelliklerine gir orda destek bölümünde aldığı ip var varsayılan ağ geçidi orda örnek:192.168.1.1 yazar bu ip farklıda olabilir bu ip ne ise orda onu explorerdan 192.18.1.1 yazıp enterde karşına çıkan sayafada user name password çıkacak girişi diyip bağlan modemin içine orda adsl kullanıcı ve şifre bölümünü bul ve ttnet kullanıcı adı ve şifre yaz sıkıntı olursa burdayım msn den yaz

[QUOTE=networkenginer;1417133]Modemi pc tak ethernet kablusunuda modem ile pc arasına bağla ve ekran sol köşesinde çıkan network ağ işaretine tıkla özelliklerine gir orda destek bölümü
    (Öncelikle Garez arkaşıma bu cihazda driver cdsi yok galiba tak çalıştır bu cihaz)

networkenginer dediğiniz sırayla yaptım ancak ekranın sol köşesinde network ağ işareti falan çıkmadı.

tanerakgun88
    Misafir

yanlış anlamadıysam elinizdeki adsl modem değil sadece hub yanii bğlantı çoklaştırıyor ama adsl bağlantı sağlamıyor yanlışım varsa düzeltin çok bilgim yok ama durum bu gibi görünüyor adsl modem olması gerek adsl bağlantısı için

Benzer Başlıklar

1. mikrosoft sitesine girememe sorunu
    ScladeR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.11.2009, 09:27
  2. youtube a girememe sorunu...
    benvenuto tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.05.2009, 17:59
  3. ethernet modem sorunu
    nohead tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4