PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation HDD&USB DISK Sorun üstüne sorun !! yardım edin..

Hard diskten bir dosyayı ( boyut olarak büyük ) USB aygıtına kopyalarken ya en başında yada belli bir yerden sonra dosya bulunamadı gibi bir hata veriyor .
    USB de sorun yok arkadaş kullanıyor . Hard diskten mp3 e müzik atarken hata vermiyor. Ya da C'den D' ye aktarım yaparken hata vermiyor. Fakat Büyük dosya transferlerinde (oyun setup gibi) Bazı arşivler hasarlı gözüküyor tekrar kopyalayınca düzeliyor . CHKDSK ile tarama yaptım C ye ve D ye , USB Disk format tool vista 64 bit uyumlu değil ve diğer forumlardan gelen tavsiyelerdeki biçimlendirmeyi yapamıyorum.. sorun devam ediyor . Ha birde Flash diskten boot yapmak için cmd de bikaç şeyle oynamıştım ama format falan attım pc ye düzelmesi gerekmezmiydi.. o sorun olabilirmi ? arkadaş kullanıyor vistada fat32 biçimli flash diski . benim değil zaten bu disk . o bana dosya getiriyor , pc ye kopyalayabiliyorum fakat benim pc den diske dosya aktarılmıyo.

flash diskte bi veri varsa hdd ye aktarabiliyorum fakat hdd den flashe aktaramıyorum ... ve büyük bi dosyaysa veri hddye aktardığımda arşivlerden biri hasarlı çıkıyor, örneğin bi oyunun setup u 5gb diyelim ,içinde data01.cab data02.cab dosyalar var diyelim . yükleme yaparken data03.cab arşiv hasarlı diye hata veriyor . tekrar kopyalıyorum sonra yükleme gerçekleşiyor . garip bi durum anlam veremedim . sadece flash diskte değil dvd den hdd ye 5gb falan yine setup atarken aynı durum olabiliyor. ama kesinlikle flash diske dosya atamıyorum . Mp3 çalarıma atabiliyorum nedense . Aynı müziği flash diske atamıyorum . Biçim şeklinden kaynaklanıyo olabilir . Ama bu aşmış bi sorun belkide çok basit bişey ama küçümseyemiyorum gözümde ve uzun süredir var bu sorun.

sayısız format geçirdi bilgisayar bu süreçte , ad-aware ve avg antivirüs sahibiyim. virüs kaynaklı olması çok küçük bi ihtimal .. bana hdd de oluşan bi saçmalık gibi geldi ama öyle olsa niye mp3 e atabiliyim aynı dosyayı ? yada C den D ye geçirebileyim? ayrıca c 'den d'ye dosya aktarımı sırasında yine arşiv hasar görebiliyor ... napıcam bilmiyorum lütfen yardım edin

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

fat32 4 gbtan büyük dosyalara izin vermez veya hata verir ,
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

flash diske ne atarsam atayım hata veriyor boyutla ilgisi yok .
    HDD ise nfts biçimli ama büyük arşivlerde hasar oluşuyor kopyalama yaparken hdd ye ..

teracopy gibi kopyalama programlarını dene bide flash disk bir süre sonra kendini korumaya alıp kapatıyorda olabilir bende de var usb hdd bir süre sonra kendini korumaya alıp kapatıyor

Varsayılan konuyu nereye yazacağimi bilmiyorum

merhaba arkadaşlar 2 saat evel format attım kablosuz ağ driverını yükleme cd sini dvd ye taktıktan sonra flas bellekte bi sorun oluştu ne yaptıysam ac mıyor ac dediğimde biçimlendirmemiş diyor evet dersem içi sıfırlanacak ve cok kıymetli bilgilerim var içinde lutfen bir çözümü varsa yardımcı olun gercekten cok kötü durumdayım

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 03.11.2009, 01:43
  2. Cdroom sorun var yardım edin
    yasemen_23 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.11.2009, 11:55
  3. php de sorun yardım edin
    mtilki tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.07.2009, 18:31
  4. sorun üstüne sorun