PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Angry bu sorun beni çıldırtacak!!

arkadaşlar usb girişlerim çalışmıyo diyeceğim,değil..çalışıyo desem o da değil bende anlayabilmiş değilim sorun şu ki usb girişlerimden hepsi normal şekilde çalışıyordu,bi gün açtıgımda klavye ve kamerayı baktımki görmüyo değişik girişlere denedim yine sorun değişmedi.ilgili bi çok konuyu araştırdım fayda etmedi belki sistem çakışmasıdır diyerek aygıt yöneticisinden usb kök hub ları kaldırdım tekrar yükledim ama fayda etmedi.şuan usb girişine takıyorum kamerayı hiç bi tepki yok pc de.fakat yazıcım ve harici diskim var onlar usb ile şuan normal şekilde çalışıyor..format attım yine değişmedi..belki cam. ile klavyem bozulmuştur (tesadüf ya aynı anda) diye başka pc de denedim çalışıyo.fikri olan varmı bu karmaşık konuda? lütfen yardımmmmm...

psunuzun kullanım ömrü dolmuş olabilir yada düşük gerilim yüksek akım koruması yoksa içindeki kondansatörler zarar görmüş ve her parçaya gereken gücü üretip dağıtamıyor olabilir usb bellekleri kaldırıp klavyenizi deneyiniz çalışırsa sorun psudur çalışmazsa anakart aldığı enerjiyi dağıtamıyordur yada klavye cam vs vs onlar bozulmuştur
    One Last Flight on Earth...

Her şeyden önce görmediğini söylediğiniz aygıtlarınızı yuvalarına takıp,sistemi yeinden başlatın del veya delete tuş kombinasyonunun kullanarak bios menüsünü açtıktan sonra bios'tan (biosu fabrika ayarlarına döndürme)LOAD optimized ayarlarını DEFAULT olarak seçip,f10 tuşu ile kaydettikten sonra yeniden başlatın ve aygıtlarınızı görüp görmediğine bakın

Benzer Başlıklar

1. bu ekran kartı beni çıldırtacak ati redeon hd 2600 pro
    ucadim tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.11.2008, 22:58
  2. Bilgisayardan Gelen Bu Ses Beni Çıldırtacak!!!
    emrah44 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.12.2007, 19:20
  3. bu sorun beni aştı
    mustaYfa tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 13.06.2007, 20:52
  4. bu tv kartı beni çıldırtacak!!!
    selahattin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 19.08.2005, 17:03
  5. Telekom beni çıldırtacak adls bağlantı hatası