PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekran kartı fan sorunu

Su anda kullanmakta oldugum ati radeon hd 4650 (sapphire) ekran kartımın fanı olması gerekenden cok ama cok daha yavas dönüyor. Fan hızını degisik programlardan kontrol ettiğim zaman hızı normal gözüküyor ama gözle kontrol ettiğimde ki bu kartı 1 senedir kullanıyorum asırı derecede yavas. Ekran kartımın ortalama sıcaklık degeri eskiden 40-50 derece iken su anda 70 dereceye sükreder hale geldim. Hızlandırmayı denedim hızlanıyormus gibi gözüküyor programlarda fakat fan aynı hızda dönmeye devam ediyor bu dönüs okadar yavaski gözünüzle görebilirsiniz.
    Servise götürdüm fakat aynısından fan bulunamayacagını belirttiler yapılacakak herhangi birsey yok dediler. Bende size danısmaya kadar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim...
    Oyun bitince sahta piyonda aynı kutuya konulur...

ürün garanti süresi dolmadı ise yapılacak bişe yok dememeli gerekir diye düşünüyorum.

Ürünün su anda garantiye gödnerilmesi mümkün degil bana kısa süreli cözümler lazım. Zaten 2-3 ay icinde yeni bir kart alıcam ama su anda bununla idare etmem lazım bu kart cok sorun cıkarttı fandan bıktım artık daha öncede fan kendi kasasına sürtüyordu. bakın makine mühendisliği öğrencisiyim projelerim ve bitirme tezim var bilgisayara acil ihtiyacım var ama cizim programına giremiyorum 5 dakika bile zor acık kalıyor elidme kalıcak kart.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

http://www.vatanbilgisayar.com/akasa...spx?I_ID=34430
    bunutakabilirsin o zaman memnun kalırsın bunu takmasını başarabilirsin diye düşünüyorum...
    http://www.vatanbilgisayar.com/akasa...spx?I_ID=39105
    veya bunu tak bu msi'ın bir modeline benziyor her iki soğutucuda yüksek performans için dizayn edilmiş bunları yapan adamların bunlardan başka işleri yok yani konuya hakim ve profesyonel olmuşlar ...ve sessiz çalışırlar...
    En son 3765 tarafından düzenlenmiştir: 15.01.2010 13:39 Sebep: .ve sessiz çalışırlar...

Bu işimi görür tesekkürler cevap icin bir süre idare ediceklerdir beni umarım tam oturur 50tl bosa gitsin istemem

Benzer Başlıklar

1. Ati HD3850 Ekran Kartı İle Ses Kartı Çakışması Sorunu
    kokotuna tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 23.05.2010, 22:59
  2. Ekran Kartı Sorunu
    Antymaghe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.06.2009, 16:23
  3. ATI ekran kartı sorunu
    XxX_BrK_XxX tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1