PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan airties air 6271 modemi ttnet için çalıştırma sorunu...

elimde airties air 6271 modem var bunu biri adsl'den almıştım.şimdi üyeliğimi iptal ettiğim için ttnette kullanmak istiyorum.bütün gerekli kurulumları yaptım fakat bir türlü çalışmadı kabloları da değiştirip denedim ama olmadı. başka bir modemle bağlantımı denedim oldu ama bu modemde olmadı.airties'ın kendi seitesinden kurulumunu indirmek istedim ama sadece biri adsl için var.ttnet için kullanmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.
    esa18

bir yerde karşılatığım bir forumda böyle bir sorun üzerine konuşuyorlardı tam hatırlamıyorum ama herhalde bu modem sadece birineti destekliyor ve ttnet bağlantısıyla kullanmak için airties ile görüşmek gerekiyordu..sen bi sor istersen ben de senin için bi araştırayım...

airties ile müşteri hizmetler ile görüştüm onlar bi sorun olmaması gerektiğini söylediler.yani ttnet için kullanılabilirmiş.kurulumu da doğru yaptım onlarla.ama yine sonuç yok.sonra kablolarda sorun olabilir kontrol edin dediler bende denedim ve sorun devam ediyor. bunda yazılımsal sorun olabilirmi acaba...
    esa18

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

o modem sadece biri adsl ile çalışıyor...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

ttnet kullanıcı adını ve şifreni kontrol et birde modemin yazılımını güncelle istersen... tabi ttnet için bir destek gözükmüyor... bence sen Biri ADSL'e geri dön TTNET belasına hiç bulaşma...

Benzer Başlıklar

1. AirTies (TTNet ADSL) internet bağlantısı hatası!
    Rebel_Rider tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 15.06.2010, 17:38
  2. Airties 6271 modem sorunu
    gerald tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 12.09.2009, 21:36
  3. Airties Modemi tanımıyor!
    modernmabuse tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.04.2009, 17:39
  4. W95 için bir oyunu WXP 'de çalıştırma