PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 123456 ... SonSon
53 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Varsayılan slm

cevap yokmu

başlat çubuğunda kırmızı hoparlör simgesi varya ona sol çift tıkla orada audıo I/O düğmesinden hoparlör seçeneği var 2ch yazanı seç tamam de sonra hoparlörlerinin jakını çıkart geri tak sana bir jak takıldı diye söyler ses çıkışı seçeneğini seç tamam de o zaman çalışır selamlar
    En son semsello tarafından düzenlenmiştir: 08.02.2010 23:02

Varsayılan slm

arkadaşım olmuyor hiç limsede yokmu bu palit anakart arkadaşlar ses çıkmıyor yaa bi yardım etseniz ne olur saanki hiçmi bu sorunu yaşayan yok aranızda pc yi yakıcam sonunda

anakartın üzerinde ön paneldeki bağlantılar için pinler olması gerek buradan ses ile ilgili bağlantıları bularak düzgün takılmış mı kontrol et bağlantı şeması anakartın üzerinde verilmiştir bir de ses kartı sürücülerini yüklerken via alc soundman gibi programlar yüklenir bu programlardan da değişmiyrsa bilemem ama belki senin pc 5.1 e ayarlanmıştır bu yüzden pembeyi de ses çıkışı olarak görüyor olabilir ayarlarını kontrol et aklıma gelen bunlar kolay gelsin...

Unhappy slm

sağolasın ama benim pc de ses vardı format attım xp sp3 kurdum tüm driverler yüklü görünüyor tam 12 farklı driver denedim fakat sesi alamadım biostanda açık bu arada bu palit anakartların başka ayarlarımı var yoksa hd defitionunmu ayarları var farklı olrak

Benzer Başlıklar

1. bilgisayardaki dijital ses çıkışı için yardım
    Nejat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 16.01.2010, 03:52
  2. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.06.2009, 13:27
  3. görüntü vga çıkışı yardım lütfen
    haccker55 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.09.2008, 18:10