PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 11 İlkİlk 1234567 ... SonSon
53 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

bende benzer bi sorun vardı ses çıkışlarının bitanesinden ses alamıyordum ve yaklaşık 1 ay uğraştım sonucu bulamadım internette de kimseden net bi yanıt alamayınca parça denemeye başladım psu yu değiştirdim düzeldi güçle alakalı olabilir yani ama aynı zamanda bahsettiğim pinleri de çıkarıp takmıştım ve kasayı da değiştirerek denemiştim yani kısacası benim sorunumu psu çözdü sen de dene benim lcd bile bozuluyordu psu yüzünden dikkat etmek lazım kolay gelsin

yani powermi değiştireyim fakat 5 dakika önce çalışan ses formattan sonra çalışmadı ve üstelik kasada bana emanet yani parçasını değiştiremem programsal bi bilgisi olan arkadaş varsa yardım etsin lütfen

yani ben o şekilde halletmiştim ama pcde ne yüklü ses kodek olarak vinly kodec ya da soundman varsa onlar üzerinden de düzelebilir eğer programsalsa

ses kartı realtek hd audio
    ve en eski sürümden en yenisine kadar yükledim birisi bu işi ufak bi ayarla hallettiğini söölemiş ama onu tanımıyorum işin kötü tarafıda bu yani benim etrafımdan birisi ortada kala kaldım realtek üzerine oluşan tüm sorun ve çözümleri denedim ama tık yok

soundman diye bir program yükle driver ile birlikte gelen bi program bu onun içindeki ayarlarla çözebilirsin belki

Benzer Başlıklar

1. bilgisayardaki dijital ses çıkışı için yardım
    Nejat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 16.01.2010, 03:52
  2. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.06.2009, 13:27
  3. görüntü vga çıkışı yardım lütfen
    haccker55 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.09.2008, 18:10