PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 567891011 SonSon
53 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

bazen yaptım sandığınız ufacık bir nokta gözünüzden kaçar benim başımada bi ara buna benzer bi olay geldi bigisayar kasası topladım parçaları taktım herşeyi bağladım baktım çalışmadı belki yarımsaat belki kırk5dakka filan uğraştım meğerse fişi çıkmış kontrol etmek aklıma gelmedi çünkü takılıydı zatend iye ama sorun fişmiş meğerse bende aynen öyle sinirlenmiştim

peki herşey normalse sorun ne olabilir az önce gönderilen linkten driveri aldım kurdum
    ac 97 kurdum
    jakları test ettim ahada şimdi sıfır bi kolon taktım ama yine ses çıkmıyor ve bi soruma cevap alamadım hala
    hani yeşil jakı takıyosunda sana bi işaret çıkıyorya yeşil yerde hat çıkışı die
    işte ondan sonra bide siyah jak çıkıyor hat çıkışı die bu normalmi pekii?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

sistem 2 artı bir ve daha fazlaysa normal yani taktığın hoparlör normal pc hoparlörüse çıkmamasıı lazım

normal hopörlör takıyorum aynısını yapıyor iki artı bir takıyom yine aynı ama ben tek jaka takıyorum yapmaması lazım değilmi ???

bide bu çevre birimlerinden herhangi bi ayar yapmam gerekirmi ??? yanii bu iki jak olayının çıkmaması için başka driverler kuruyorum hep aynı sorunu yapıyor kafama takılan en büyük soruda bu neden iki jak veriyor işaret için?

Benzer Başlıklar

1. bilgisayardaki dijital ses çıkışı için yardım
    Nejat tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 16.01.2010, 02:52
  2. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 11.06.2009, 12:27
  3. görüntü vga çıkışı yardım lütfen
    haccker55 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.09.2008, 17:10