PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Disk Boot Failure,Insert System Disk And Press Enter Hatası ..(ACİLLLLL)LütfeN Yardım

arakdaslar öncelikle merhaba bn yeni üyeyim pc'min cd romu 1 sne olacak neredeyse bozuldu ve format atmak içiN arakdasın cd romunu aldım ve taktım kendin pc min kablolarına ve biosatan boot etmeyi denedim ama olmadı cd de problm yok ark.ta çalstırıo ve biosla brz oynadım Disk Boot Failure,Insert System Disk And Press Enter Hatasını verdi yeniden başlttm orda kalıo bu hatayı verio ileri gtmioo kalıo orda acill yardım ne yapmam lazm ltfenn tesekkürler şmdiden:S

arakdaslarr bu nee yhaaa kaç kişi bakıo donanmm konusna bi cvp verenn yokk :S:S

İlk olarak BIOS 'a girip tüm BIOS ayarlarını Default yani varsayılan ayarlara getirip değişiklikleri kaydedin

Akabinde yeniden BIOS 'a giriş yaparak harddisk ve optik sürücülerin tanınıp tanınmadığını ve otomatik olarak algılanmasını sağlayın. Değişiklikleri kaydedip sistemi yeniden başlatın.
    Yada;
    donanımsal bir sorun, kablo bağlantıları tam olarak oturmamış olabilir.
    En son action070 tarafından düzenlenmiştir: 21.02.2010 16:26

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Arkadaşından aldığın cdrom master kalmış olabilir , eğer aynı ide kablosuna bağlıyorsan cdrom'un jumper'ını sök tekrar dene.

Aynı sorun bende de vardı. Kasayı açtım, biraz baktım, takılı olmayan ufak bir kablo gördüm Rasgele biryere taktım ve hatam düzelmişti

Benzer Başlıklar

1. Disk Boot Failure , Insert System Disk An Press Enter..
    freekays tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 17.08.2010, 20:22
  2. Yanıt: 16
    Son Mesaj: 21.02.2010, 19:44
  3. Disk Boot Failure Insert System Disk And Press Enter
    CuReDiO tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.06.2009, 17:52
  4. Hdd disk boot failure, insert system disk and press enter
    seko_reis tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 41