PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan CPU %100 sorununa net cözüm bulamadım

Bilgisayarımda herhangi bir sorun yoktu 1 hafta öncesine kadar fakat hosgeldiniz yazısından sonra monitör kapanması yasıyordum windows 7 driverlarımla uyusmuyormus cdden yazdırdım bu sorunu astım simdide bilgisayarım %100 e cıkıyor örnegin cm 03 04 oynarken bilgisayarımın kasıldıgını farkediyorum msconfigten kaldırıyorum programları yine aynı fakat hepsini tekrar ekleyince sorun düzeliyor gibi görününce limewire acarken gene kasma yapıyor acaba islemcim mi yetersiz? Forumda ve internette araştırmalarıma göre windows update kapatın denmis hizmetlerden onuda denedim ama herhangi birşey olmadı. Bu arada sistem özelliklerim;

Pentium D 925 3.0 Ghz 4 mb L2 Cache islemci
    Asus P5KPL AM-SE anakart
    4 GB DDR2 800 Mhz Hi-LeveL ram 2+2
    Sapphire ATI Radeon 3600 HD Series DDR2 Ekran Kartı

Windows 7 isletim sistemi kurdum hızlı erişime sahip diye, bu sorun XP dede var idi .
    Bu arada Windows 7 isletim sistemim internetten indirmedir aktivasyonsuz sanırım orjinal cdden cekilme 309$ pahalı geldi bana isletim sistemi icin, fakat XP orjinaldir
    En son trancelife tarafından düzenlenmiştir: 05.03.2010 16:52

kardes tum disklere format atıp denedin mi attıktan sonra sorun devam ediyorsa islemcide sorun olabilir..sisteminde virüs olabilir bazı cpu virüsleri cpu %100 yapabiliyor..

windows 7 ön bellek hızını 1 mb olarak istiyor yani sart kosulmus gibi ama bu calıstırmıcak anlamına gelmez
    belki windows7 ye ait calısması gereken bi program böle bi problem yasata bilecegi gibi bunu sistem bosaltma birimide işlemciyi oldukca kasar
    buna neyin yol actıgını kesin olarak ögrenmek için
    görev yönetisi /işlemler/tüm kullacıların işlemerini göster sekmesini tıkla we cpu kullanım hızına bi bak
    belkide basit bi program yada virüstür ...

virüs olcagını pek sanmıyorum nod32 4.0 lisanslı sürüm kullanıyorum ve combofix isimli programlada taraması yapıldı driverları yükledikten sonra direkt antivirüs programını kuruyorum ve gereken setupları bu yolla temizliyorum ne yaptıysam olmadı son 1 haftadır bu sekilde xp kurdum ve xpdede bu sonucu aldım

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Lightbulb

Alıntı Orijinalini Gönderen: trancelife Mesajı Görüntüle
    virüs olcagını pek sanmıyorum nod32 4.0 lisanslı sürüm kullanıyorum ve combofix isimli programlada taraması yapıldı driverları yükledikten sonra direkt antivirüs programını kuruyorum ve gereken setupları bu yolla temizliyorum ne yaptıysam olmadı son 1 haftadır bu sekilde xp kurdum ve xpdede bu sonucu aldım
    Nod32 kendini koruyamıyor windowsu nasıl korusun? ashampoo winoptimizer 2010 yada 6 ve avira antivir kullan ve ccleaner ile defrag işine yarar...

Benzer Başlıklar

1. Msn sorununa kesin çözüm bulundu!!!
    trial tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 25
    Son Mesaj: 21.09.2009, 01:09
  2. ultimade spiderman reset sorununa kesin çözüm
    karalord tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 08.03.2009, 07:36
  3. autorun sorununa çözüm
    toygar4530 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.09.2008, 13:50
  4. Xp Kurulumu Sorununa ÇÖzÜm Bulunamadi!
    nukleerkimya tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.07.2008, 13:05
  5. Ağdaki bilgisayara erişirken parola istenmesi sorununa çözüm
    HiTTRafiK tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.08.2007, 01:37