PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Pc aniden kapanıyor acilllll

Arkadaşlar windows 7 yüklü,nvidia go7400 ekran kartı 2gb ram hp dv 6000 laptop um var.10 gündür birden bir uyarı veriyor ve kapanıp tekrar açılıyor.internete bağlıykende oluyor,normal masaüstünde hiç bir işlem yapmazkende.harddisk yeni değişti 2 ay kadar önce.soğutmada bir sorun yok çünkü harici fanlarda var altında sehpa olarak biliyorsunuzdur zaten pc nin kendi fanının çalışmasına bile gerek kalmıyor..kablolar sağlam,şaj cihazı yeni....işin kötü tarafı verdiği uyarıyı yakalamaya yada okumaya fırsat olmuyor uyarı veriyor 1-2 sn sonra kapanıp açılıyor.sistem kurtarmadanda gerekenleri denedim ama nafile.geri yükleme yapmadım sadece.ancak aklıma gelen birşey var ccleaner programını kurduktan sonra bunu yapmaya başladı.acaba diyorum windows un altından gereksiz diye bir dosya silmiş olabilirmi.aklıma tek gelen bu.virüs vs de yok nod32 var,microsoft securty essentials programı var başka virüs programlarıda kurdum tarattım virüs trojan vs de çıkmadı.bilen varsa acil bir öneri cvp lütfen.format at seçeneği dışında o en son çare artık.oda çok sıkıntılı çünkü hp nin driver larının pekçoğu win 7 destekli olarak henüz yok...:roll:

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

bilgisayarıma sağtık yap yönet'e gir .açılan pencerede sistem araçları başlığı altında olay görüntüleyicisi var, sistem yazan başlığı kontrol et orda ilgili sorunla alakalı bilgi bulabilirsin kırmızı X işaretliler hatadır zaten
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Varsayılan Sağolasın

Alıntı Orijinalini Gönderen: AmbaSSadoR Mesajı Görüntüle
    bilgisayarıma sağtık yap yönet'e gir .açılan pencerede sistem araçları başlığı altında olay görüntüleyicisi var, sistem yazan başlığı kontrol et orda ilgili sorunla alakalı bilgi bulabilirsin kırmızı X işaretliler hatadır zaten
    Kardeş dediğin yere baktım bir tomar hata msj ı var.ancak pc nin kapanmasına denk gelen saatlerdekilere baktım aynen şu yazıyor ;
    1002 Dhcp-client Microsoft-Windows DHCP-client events-admin açıklamasındada adres yapılandırma durumu olayı yazıyor.en çok hata msj ı bu.birde ayrıca yine application error diye ayrıca bir hata msj ı var..bunlarla ilgili nerelere ne yapmam gerek bilemiyorum..yardmın için şimdiden tşk ler..

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

bak altta resimler var onları bir incele application hatası ya art alanda çalışan bir pro var ve düzgün çalışmıyor ,yada win7 in orjinal değil ondan yapıyor

resim 1
    http://pic1.resimupload.com/r7/resim_372566685.JPG

resim 2
    http://www.resimupload.com/ds766615146_dhcp2.html
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Verdiği uyarıyı görebiliyormusun?

Benzer Başlıklar

1. bilgisayar aniden kapanıyor
    prestera tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 12.12.2009, 20:00
  2. Bilgisayarım aniden kapanıyor!!!!
    AOE3 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4