PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Görüntü sorunu

Varsayılan Görüntü sorunu

Arkadaşlar bugün benim laptop görüntüsüne bişey oldu pcyi kardeşim kullanırken bi bakım masaüstü simgelerinin gölgesi mavi olmuş daha önceden masaüstü pc imde böyle birşey olmuştu duvar kağıdını değiştirmiştim düzelmişti aynısını laptopda denedım masaüstü simgeleri düzeldi yanlız masaüstüne yenile dediğimde ekran böyle çizgili oluyor donuyo gibi 2 3 saniye düzeliyor 3 4 ay kadar önce laptop arızalanmıştı servise götürdük anakartla dvd romu değiştirmişlerdi arkadaşlar acaba ekran kartındamı bi sorun var ben bişey anlıyamadım yardımlarınızı bekliyorum

laptopu hafif salladığınızda ekranda bir değişiklik oluyormu

şu yolları izle masaüstüne sağ tıkla özellikler de masa üstü sekmesine tıkla masa üstünü özelleştir de oradan web'e tıkla orada bi site ismi yazar başındaki kutudada tık vardır o tıkı kaldır ve tamam tamam de

Kardeş bak laptop bataryasını sök arkasındaki şarj olan yer onu sök sonra şarj ediyormuş gibi o şekil kullan merak etme laptoplar o şekilde çalışır birde o şekilde dene bi bakalım oluyormu benim başıma geldi bataryayı 120 tl verdim değiştirdim batarydanda olabilir ne alakası var deme bende öle dedim çünkü ama varmış laptop ekranlarında florasanlar vardır florasanla enerji veren inverter kabloları vardır batarya inverterlara gerekli olan akımı yollıyamazsa bu tip sorunlar çıkablir bende bunu geçen sene öğrendim

Alıntı Orijinalini Gönderen: caner_sago Mesajı Görüntüle
    şu yolları izle masaüstüne sağ tıkla özellikler de masa üstü sekmesine tıkla masa üstünü özelleştir de oradan web'e tıkla orada bi site ismi yazar başındaki kutudada tık vardır o tıkı kaldır ve tamam tamam de
    kardeş vallahi düzeldi benim anlamadığım onla ne alakası var biraz açıklarmısın?

Benzer Başlıklar

1. Görüntü Sorunu
    VolkaNaki tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.09.2009, 15:00
  2. Görüntü sorunu
    farty tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.06.2009, 12:51
  3. görüntü sorunu
    beyazak tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4