PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Bu sorunun birden fazla sebebi olur. Anakarttan, ramden, işlemci ve anakart sıcaklıklarından ve harddiskteki bozuk sektörden kaynaklı olabilir. Yani sorunu bulmak ve çözmek istiosan kimine göre kolay olan kimine göre zor olan ,çünkü herkesin elinde ikinci bi güç kaynağı anakart felan olmayabilir, donanım parçalarını tek tek sağlam olduğunu bildiğin donanım parçalarıyla değiştir.

"Part çıkartırken, oyun yüklerken, bir oyunu fazla oynadığımda, pcde fazla işlem yaptığımda kapanmalar olmaya başladı" demişsin, tavsiyem işletim sisteminin düzgün çalıştığını, işlemci fanı dahil olmak üzere diğer fanların sağlıklı bi şekilde devirlerinde döndüğünü ve soğutma yapabildiklerini. harddisk bozuk sektör kontrolü ve de güç kaynağının sistemin için yeterli olup olmadığını kontrol et derim.

Kısacası bu durum seni çok oyalayabilir.

arkadasım kaapnma komple oluyosa sıstemnıe bı format at sağlam bı vırus programı kur eğer reset atıosa ısınan parcalar var demektır eğer mavı ekransa yazlımsaldır

Kapanma birden oluyor. Elektrik kesilirya hani aynen öyle. Kapandığı gibi fanın sesini duyuyorum voov, voov diye bi ses çıkartarak duruyor İlk kez şahit oldum o sese Diğer parçalarda sorun olacağını sanmam. Yenilemiştim zaten. Yeni bir fan alsam sorun çözülürmü ki?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

başka powersupply ile dene... kesinlikle sorunun nedeni o...

aynı sorun bende de vardı.. ama son 1 haftadır kendiliğinden düzelmiş durumda.

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayrım oyun oynarken birden kapanıyor ACİL BAKINN
    User97 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 06.03.2010, 22:28
  2. 5-6 soru birden
    Sawer tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 25.01.2010, 18:45
  3. 2 Ram birden algılanmıyor!!!
    SaDDidaR tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2