PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Fan Cok Isınıyor

Varsayılan Fan Cok Isınıyor

Merhaba arkadaşlar , Casper Nirvana Notebook sahibiyim 3 GB Ram 1 gb Onboard Ekran kartım Pentium Dual Core 2.00 Ghz İşlemcım var .
    Benim Sonurum Bilgisayarım cok Isınıyor Genelde Hep oyun oynuyorum ve Gunun Yaklaşık 13 saatı acık Fanım Aşırı Derecede Isınıyor Bılgıseyarı alalı daha fazla olmadı ama ılk geldıgınde işlemcı ısısı 20 nın ustune cıkmazken sımdı 99 100 den assagı ınmıyor yakında laptop fan ı almayı dusunuyorum..
    Biostan falan halledılen bırsey yada bır cozumu varsa söylersenız sevınırım.
    Ne kadar Soğuk olursa olsun yınede banamısın demıyor zaten suanda balkonda oynuyorum artık ÇEKİLMEZ Hale geldı .. Fan cıkısını elımle yokluyorum Az ufluyor bılgıseyar Acıldıgında 2 Sn kadar Fan Bağırıp Sonra normal Haline Geliyor Yardım edersenız Cok Sevinirim.

SpeedFan Sonuç :
    Cpu : Usage 99
    HD0:41 C
    Temp1 : 55 C
    Core 0 : 22 C
    Core 1 : 22 C

Dostum notebookunu dizinin üstünde yani fanı kapatacak ekilde kullanırsan sıcaklık artar bence fanı temizle toz birikmişde olabalir işlemciye termal macun sür ayrıca fan alıcam diyorsun bence değişen pek bir şey olmaz saatin olduğu yerde açık olan gereksiz programlar varsa onları kapat sana bir şunu önrebilirim bende var notebook soğutucuları http://urun.gittigidiyor.com/4-USB-G...QQidZZ24931334 bu ürünü öneririm bende kullanıtorum 20 decere fark etti bence sende kullan dediğim gibi fanı sök hatta değiştirebilirsin fanı temzile diş fırçasıyla dahi olabilir termal macunda sür ama oyunseverler için bu verdiğim notebook soğutucu birebir harika

bencede fanı kapatıyor olabilirsin.bire ram ını yüksek tut.yeni ram de alabilirsin.ram boyutu ne kadar yüksek olursa pc o kadar hızlı çalışır.fanı temizle.

Bılgıseyarım herzaman havada onun ıcın bır problem olacagını sanmıyorum suanda 4 tane kâsenin üzerinde.. Ayrıca Bılgıseyarın belırlı bbır derecesı yok sanırım vırus kapmış Cunku derece sureklı hareket halınde 90 la 30 un arasında gıdıp glıoyor dun 4 tane vırus cıktı temızledım gercekten 20 c dusurdu masaustunde bı proglemım yok ama oyun oynarken sıkıntı cekıyorum sanıyorumkı onboard olması bununda cabası.. Ama genelde hep oyun oynuyorum napıcam bılmıyorum
    Bende Gösterdıgın Urunden alacaktım .. yanlız gıttıgım yerde bana onerılen ıcını temızlerız ve fanı takarız dedıler .. Öğrenciyim param bıraz kısıtlı İçini temizleyebılırsem Dırek fanı alırım zaten en yakın zmanda fan ı almayı dusuyorum
    En son MehmetOrsel tarafından düzenlenmiştir: 11.03.2010 13:11

arkadasım fanın buyuk ıhtımalle bozulcak artık sen eğer garantılıyse servıse söle yok degılse ram felan almana gerek yok casperlarda hep böle olur fanı cıkarıp yağını kontol et donme hızıa bak pısse temızle

Benzer Başlıklar

1. İşlemcim Ve Anakartım Çok Isınıyor
    energy1907 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 12.04.2009, 01:41
  2. Cpu Cok Isınıyor....
    imaginaryy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 04.03.2009, 10:15
  3. İşlemcim Isınıyor
    Zombiim tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6