PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Kardeş yermi bilmem ama biosu güncelle diyecem kalvayen görmüyor sende bios pilini bir skkp tak belki olur hdd virüste olabilir tara chkdsk de yap olmadı hddni başka bir pc ye tak tekrar format çek yinemi olmadı port yanmış olabilir

Alıntı Orijinalini Gönderen: crysis67 Mesajı Görüntüle
    Kardeş yermi bilmem ama biosu güncelle diyecem kalvayen görmüyor sende bios pilini bir skkp tak belki olur hdd virüste olabilir tara chkdsk de yap olmadı hddni başka bir pc ye tak tekrar format çek yinemi olmadı port yanmış olabilir

arkadaşım ben anakartı çıkarttım ve dışarda çalıştırdım bios pilini söktüm cmos clear yaptım power suplley değiştirdim ram değiştirdim cd,hdd,flopy hepsini söktüm belki onlardan yapıyordur diye sadece anakartı çalıştırdım ama genede yemedi

Alıntı Orijinalini Gönderen: bilasdem Mesajı Görüntüle
    arkadaşım ben anakartı çıkarttım ve dışarda çalıştırdım bios pilini söktüm cmos clear yaptım power suplley değiştirdim ram değiştirdim cd,hdd,flopy hepsini söktüm belki onlardan yapıyordur diye sadece anakartı çalıştırdım ama genede yemedi

arka portların yanmıs muhtemelen... ön deki usb lerin varsa oralara takıp dene
    Knight Online
    Akara
    KoLiq

Alıntı Orijinalini Gönderen: bilasdem Mesajı Görüntüle
    Kardeş aklıma o zaman port bozuk gibi geliyor kısa devre olmuş olablir ama dediğim gibi kesinlik söz konusu değil

Benzer Başlıklar

1. klavye ve mause sorunu
    ceofb2009 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 08.09.2009, 15:24
  2. pc'mde mause ve klavye takılıyor
    MyDarKness tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.06.2009, 12:03
  3. mause,klavye ve kulaklık
    Jade-x tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1