PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Pc Artık Açılmıyor

bir hafta önce abim pc de oturuyodu normal şekilde kapattım dedi pc yi sabah açılmıyordu psu dan yanık kokusu geliyodu ve arada kendini kapatıyodu pc suan çalışmıyor psu yanmış olabilirmi?

kasanın power düğmesine bastıgında calısma sesı gelıyormu ya da ısık felan yanımıo kasada eğe yanıosa parçalarından biri yanmıs olabılır kısadevre yapıyodur
    eğer hiç bişi yoksa power supley sigortası yanmıstır tamırıo var ama sana tavsiyem hiç yaptırma yenısını al

Sorun anakarttanda kaynaklanıyor olabilir.Bazı anakartlar güvenlik için kendilerini kitleyebiliyorlar ve pc açılmıyor böyle bir sorun da olabilir.Güç kaynakları kolay kolay yanmaz.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Exclamation

Alıntı Orijinalini Gönderen: polat558 Mesajı Görüntüle
    kasanın power düğmesine bastıgında calısma sesı gelıyormu ya da ısık felan yanımıo kasada eğe yanıosa parçalarından biri yanmıs olabılır kısadevre yapıyodur
    eğer hiç bişi yoksa power supley sigortası yanmıstır tamırıo var ama sana tavsiyem hiç yaptırma yenısını al
    powersupplynin yenisini al diyorsun heralde... Highpower diye marka var ya o yada kaliteli marka...

anakart kendını durduk yere kılıtleme bunu anlamanın en kolay yolu bıosa pılını cıkar 5 dkka bekle gerı tak ama kasanın tum elektrık fısını cıkardıktan sonra eğer yın acmıosa ve dedıms ekıleyse power gıtmıstır power kolauy kolay yanmaz dıosan akım ve voltaj dusuklugune o sıgortanın kalıtesıne bağlı olarak yanabılır

Benzer Başlıklar

1. Monitörü Tamir ettirdim artık normal modda açılmıyor
    Footballman tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 21.06.2009, 21:27
  2. BIOStan bi ayar değiştirdim artık bilgisayar açılmıyor
    YaGMuR_PreNSi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 12.01.2008, 09:45
  3. Yanıt: 16
    Son Mesaj: 31.12.2006, 15:46
  4. Pes artık...