+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar
-
12.03.2010 17:05 #6
- Katılım Tarihi
- 2010
Slm herkeze benim konu buraya mı acılır bilmiyorum ama bi yazıyim ,
ben toplama bir bilgisayar kullanıyorum , ilk 3 ay mükemmel performansta çalıştı sonra maviekran hataları resetler başladı ,
özellikleri yazıyım belki daha rahat olur çözüm
, IntelR Core Tm 2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz 949MHz ,2,00 RAM,Ekrankartım NVDIA GeForce 8800 Gt Palit
, şimdi mesela oyunoynarken 20 dakikada 1 hata raporu veriyo tabi o 20 dakikada 2 kez mavi ekran reset yapmamışsa !
illaki oyunda olmuyo zaten normaldede belli periyotlarda bazen sık bazen az yapıyo maviekranı her iş yarım kalıyor haliyle ,
bana harddisc olabileceği söylendi yenisini aldım ama aynen devam , açılışta Intel Cpu Error hatası alıyorum F1 le başlatıyorum ,
yani durum çok sinir bozucu ,
Bios ayarları güncellemeyi istiyorum ana kartın cd sinde ilgili bi program var kurdum ama tam
olarak bilmeden denemek istemedim ,ve bu sorun öyle bi sorun ki ,herşeyden olabiliyomuş Ram ,İşlemci ,Hard disc, Powersub,Bios ayarları ,zaten deniye deniye hepsinin yenisini alırsam yeni bişey toplamış olucam heralde
yardımları önerileri bekliyorum ,ve sölemeyi unutmadan bir ara çok seri Elektrik gitti geldi bilmiyorum o neyi bozar yada bozmuşmudur herkeze saygılar .
-
12.03.2010 17:28 #7Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul-Beykoz
sen önce yazı yazmayı bi öğrende ondan sonra millete yardım et bu yazıylamaı yardım edeceksin millete i harflerinin noktaları nerde ya ç lerin
yumuşak g nin şapkasıda yok
sizin gibiler yüzünden yakında Türkçe diye bir dil kalmayacak dilimize sahip çıkalım üşenmeyelim sadece 6tane farklı harfimiz var zaten ingilizcede olmayan
-
12.03.2010 18:12 #8
Benzer Başlıklar
-
Arkadaşlar anakartım kaç gb ve MHZ destekliyo lütfen yazın???
sago1072 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 07.03.2009, 13:40 -
HDD performasla ılgılı bılenler lutfen yardımcı olsun....
naughtyozi tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 31.03.2008, 20:24 -
crysista yardım isteyen buraya sru yazın cvp verelim diğr crysisuzmanlarınıda bklyrm
oyunncu tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 28.02.2008, 19:24

Alıntıyla Yanıtla

Onboard anakart için harici ekran kartı...
Bugün, 21:20 / Ürün İnceleme ve Tavsiye