PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar
    mbks
    Misafir

Kardeşim vatandan bakabilitrsin.Kendine güzel şeyler bulacağına inanıyorum

cevap için teşekkür ederim hepinize beğendiğim kasayı almaya karar verdim.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

Eklenme Tarihi 02.03.2010
    RECEP AKIN İZMİR

En verimli güç kaynağı
    OCZ'nin bir müddettir yurttışında satışa sunulan Z serisi çok yüksek verimli güç kaynakları ne zaman gelecek diye merak ederken, Vatan bilgisayar aracılığı ile biz kullanıcılara kazandırıldığını gördüm. Hemen sipariş verdim. Ürün kocaman değil, ancak 12V kanalında 630W güç veriyor ki piyasadaki 750-850 W güç kaynaklarının 12V kanalının eriştiği değer, üstüne üstlük %89 verimli ve sertifikalı haybedeb değil. Birde ripple (dalgalanma) değerleri yurtdışı incelemelere baktım efsanevi derecede düşük. süper stabil, çek 630Wı en ufak bir titreşim yok. Zaten OCZ markasına duyduğum güven sonsuz. biraz bütçeniz varsa almanızı tavsiye edeceğim PSU'dur
    Artıları: 80+ Silver , %89 verimlilik, 4 kanal, max 52 Amper güç, Ultra sessiz, kompakt boyu
    Eksileri : 5 Molex , 4 SATA az kalabilir
    Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet

Bu yoruma katılıyor musunuz ?
    (1 kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
    Ürün KoduOCZZ650-EU Açıklama MenşeiİTHAL Garanti24 Stokta Bulunduğu MağazalarTopkapı, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, İnternet ÖzelliklerGüç650WPFCAktif PFCVerimlilik80+Güç Çıkışları20+4 Pin, 4 Pin Güç Çıkışı, 8 Pin Güç Çıkışı, 6 Pin PCI-Express VGA, 6+2 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, FloppyKorumaYüksek Güç (OPP), Yüksek Akım (OCP), Gerilim (OVP/UVP), Yüksek Sıcaklık (OTP), Kısa Devre (SCP)Fan120mmDiğer ÖzelliklernVIDIA SLI Ready, ATI CrossFire Ready

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-o...vDigerResimler

Alıntı Orijinalini Gönderen: 3765 Mesajı Görüntüle

Eklenme Tarihi 02.03.2010
    RECEP AKIN İZMİR

En verimli güç kaynağı
    OCZ'nin bir müddettir yurttışında satışa sunulan Z serisi çok yüksek verimli güç kaynakları ne zaman gelecek diye merak ederken, Vatan bilgisayar aracılığı ile biz kullanıcılara kazandırıldığını gördüm. Hemen sipariş verdim. Ürün kocaman değil, ancak 12V kanalında 630W güç veriyor ki piyasadaki 750-850 W güç kaynaklarının 12V kanalının eriştiği değer, üstüne üstlük %89 verimli ve sertifikalı haybedeb değil. Birde ripple (dalgalanma) değerleri yurtdışı incelemelere baktım efsanevi derecede düşük. süper stabil, çek 630Wı en ufak bir titreşim yok. Zaten OCZ markasına duyduğum güven sonsuz. biraz bütçeniz varsa almanızı tavsiye edeceğim PSU'dur
    Artıları: 80+ Silver , %89 verimlilik, 4 kanal, max 52 Amper güç, Ultra sessiz, kompakt boyu
    Eksileri : 5 Molex , 4 SATA az kalabilir
    Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet

Bu yoruma katılıyor musunuz ?
    (1 kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
    Ürün KoduOCZZ650-EU Açıklama MenşeiİTHAL Garanti24 Stokta Bulunduğu MağazalarTopkapı, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Kayseri, Batıkent, Avcılar, İnternet ÖzelliklerGüç650WPFCAktif PFCVerimlilik80+Güç Çıkışları20+4 Pin, 4 Pin Güç Çıkışı, 8 Pin Güç Çıkışı, 6 Pin PCI-Express VGA, 6+2 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, FloppyKorumaYüksek Güç (OPP), Yüksek Akım (OCP), Gerilim (OVP/UVP), Yüksek Sıcaklık (OTP), Kısa Devre (SCP)Fan120mmDiğer ÖzelliklernVIDIA SLI Ready, ATI CrossFire Ready

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-o...vDigerResimler

Paylaşımın için teşekkür ederim fakat Power Suply: HighPower 850W Moduler Güç Kaynağım var.

Benzer Başlıklar

1. bu sisteme uygun ekran kartı öneriniz nedir
    alexjoe_2003 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.11.2009, 10:43
  2. Hdd öneriniz nedir
    serif45 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.08.2009, 04:13
  3. Bu Sisteme Göre Kasa...
    punisher001 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16