PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
18 sonuçtan 16 - 18 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uKkYDuhmqmY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uKkYDuhmqmY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
    bunu buldum izle...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010

2 Arkadaşa da katılıyorum
    1- Gt serisinin üstü ve 200-300-400 serileri ekran kartları için en az 600 W poweriniz olmalı ben yaşadığım için biliyorum. Gtx 260 1792 mb sonic var bende eski poverim 450 W idi ve sürekli makine kendini resetliyorudu. Özellikle bir oyunu 16 AA ile açınca. Araştırdın O sırada 300 w Extra power istiyormuş gerisini siz düşünün.

2- Ati kendisini aşırı zorlamak için tasarlanmış performans amaçlı çerkirdekler ile kart yapar bu da heliyle kartın ömrünü azaltır. Tabbi parça kalitesi düşürülerek yapması gerekir bunu fiyatla rekabette Nvidiayı geçmek için. Nitekim geçti de, ama ne oldu binlerce kullanıcı madur. Ayrıca garantiye gidipte yoğunluklarını bahane ederek geç teslim ve açıkçası üçkağıtçılık yaparak. Bu mal garanti kurallarına uygun değildir diyerek yollaya da biliriler. Hatayı kendilerinde görmüyorlar söyleyeyim. Dx 11 Kartlar bence gereksi şu an en az 2 sene gerekir gelişimleri için. Oyun adaptasyonları da yok dx11 için alacaksınız 2 sene dx10 ile oyun oynayacaksınız değmez.

3- Artık oyunların %90 yani büyük firmalar, NVİDİA ile anlaşmalı haldeler. Fark etmişsinizdir. Artık Nvidia Pysx istemeyen ooyun kalmadı. Bu oyunları Pysx desteği olmadan Ati kartla nasıl açmayı düşünüyorsunuz.

4- Power gereksinimleri de son Ati kartların Aynı seviye Nvidialardan fazla.

5- Fan gürültüsünü hiç söylememe de gerek yok

6- Isınma sorunları Kartın kendisini zorlaması sebebiyle fazla.

7- Fiyat ucuzsa da maliyeti kısmak için adamlar 2. sınıf parça kullanıyor. Benden söylemesi sizden de Atiden kaçması.

Not:
    Ati almayı düşünenlere çağrım var eğer dx11 takılacağım diyorsanız illaki, ben gtx480 tavsiye ederim. Ram desteği ve işlemci gücüyle beraber en iyi ati kartın bile veremediği grafik eşlem ve renk süzme performansını veriyor ki, 4 Gb ddr 3 ram ile beraber 5 GHZ çerkirdek işlem hızına ulaşıyor. Power gereksinimide Dx11 Atilerden dşük. 32x AA ele bir oyunu rahatça açarsınız bu aralar. Zaten dx11 kullanamayacağınızdan 2 sene civarı bir süre dx 10 ile de 32 kartı zorlamaz ki, bendeki Gtx260 bile dx10 ile 16x AA kullanarak dahi yağ gibi kasmadan adam akıllı bir oyun aynatıyor.

Atiyi sallayın Onlar rekabet ve satış için kendilerini bile verirler.
    Kalite onların umurlarında değil. Araştıran bilir. Nvidia arkadan gelir ama en iyiyle gelir.
    50 lira pahalıdır aynı cins atiden ama bir ömür gider. Bende 2000 yılından kalma 64 mb nvidia da var hala taş gibi. Sizce bir ati bu kadar dayanır mı?
    Sallahyın atiyi sonra üzülürsünüz.

Alıntı Orijinalini Gönderen: sempaty Mesajı Görüntüle
    dx 11 olsa kaç yazar bikere ati bugün yarın bozulur elinde kalır nvida al vadesi dolana kadar kullan ati almanın zararları 1. nvıdıaya göre ati daha iyi performanslı performanlı ama ömrü kısa sürekli arıza yapar 2 oyunları desteklememe sorunu var mesela sabotour oyununu atide çalısmadı millet patch bekledi residen evil 5 tete aynısı x1300 ve x 1950 serisi arasında kalan kartlar çalıstırmadı yine millet patch bekledi yani kartı pc ye bikere takıp bidaha sökmek istemiyorsanız nvdıa
    aynen dostum çok haklısın HD 3450 almışdım grafik sorunlarından tut ısınıp reset atmasından tut ses kartımın ekran kartı driveri yüzün den az ses çıkarmasından tut bir sürü problem yaşadım aha geçen ay falanda ekran kartı yandımı ne olduysa monitöre görüntü gelmiyor bütün bilgisayalarda denedim yine aynı...

Benzer Başlıklar

1. zotac gtx 260 mı yoksa zotac gtx 260 amp2 mi?
    lolosa tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 18.10.2010, 16:26
  2. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 12.01.2010, 20:01
  3. Pov 9500gt arızası
    gurkanarslan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.05.2009, 15:10
  4. TV kartı alacağımda...
    _SeNsiNi_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 23