PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan donuyor pc yardım edermisiniz

ark yeni ekran katımı değiştirdim bi önceki hep hata verio die değiştirdim şimdi daha bugun taktım oyunda donuyor reset çekmek zorunda kalıorum bazen açıldıktan sonra bile donuyor..

anakart msı ms7255

işlemcim 2,8 intel

ram 512 * 2 667 mhz hı level

ekran kartı palit 9500 gt 1 gb 128 bit

RAM takviyesine ihtiyacın var kardeş.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

anakarttan olabili mi acaba ram 1 gb toplamda sorun çıkartmıordu :Sçünkü bundan önceki ekran kartımı takıncada aynı sorun oluo ama mesela onboard yaptıgımda donma fala hiç olmuo sadece ekran kartı takınca oluo acaba pcı x16 slotta bi sorun mu var acaba :Stahminim anakart yani sorun ama siz daha ii bilirsiiz tabi

Kardeş ekran kartını driverını güncelle donma diyorsun pc donmanın sebebi ankartasa sebeblerinden bir tanesi ankartın kondansatörlereinden biri veye bir kaçı şişmiş olabilir artı sisteminde virüs olabilir formatlamayı dene bilirsinfomrtladıktan sonra biosu güncellebilirisin olmadı ise birde bir arakadaşından agp ekran kartı al 1gb flan bakalım aynı hatayı veriormu birde öyle dene baktın donmuyor o zaman slot arızasıdır dersin

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

olay basit ekran kartıyla alakalı değil ramle alakalı rami yükselt sorun çözülecektir

Benzer Başlıklar

1. yardım edermisiniz
    memet40 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.03.2010, 11:03
  2. Yardım edermisiniz ?
    TechnoTech tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 27.02.2010, 17:57
  3. yardım edermisiniz
    bra14 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0