PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayarım çok kasıyor !

Intel Celeron D CPU 420 @ 1.60 GHZ işlemci 512 MB RAM NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB ekran kartı kullanıyordum ramı 2 gb yaptım bilgisayar sürekli donmaya başladı ramlarda sorun var die ramları çıkarıp eski ramı taktım yine aynı sorun devam etmeye başladı daha önce böyle bir sorun hiç olmadı bilgisayarımın masaüstünde bile mouse donuk donuk gidiyor ne yapsam olmadı bilgisayarın içini temizledim işlemcinin üstündeki soğutucu fanı değiştirdim yinede aynı sorun devam ediyor yardımcı olursanız sevinirim.

Işlemci gerçekten kötü.. RAM iyi olsa bile bilgisayara bu işlemci ile etki etmez fazla
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Alıntı Orijinalini Gönderen: BySauron Mesajı Görüntüle
    Işlemci gerçekten kötü.. RAM iyi olsa bile bilgisayara bu işlemci ile etki etmez fazla
    daha önce böyle bir sorun yoktu yanlız ramları taktıktan sonra böyle oldu daha önce bilgisayar çok iyiydi şimdi ise masaüstünde mouse bile donarak ilerliyor işlemciyle alakası yok

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

ramlarden birini çıkar teke tek dene
    bakalım olmadı ekran kartı sürücüsünü kaldır tekrra kur

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Şuan ram belleklerde sorun olduğunu sanmıyorum ram bellekler de sorun olduğu zaman ilk açılışta belli eder bu durumda ram bellekleri geçiyorum ve sıra HDD+İşlemciye geldi.İlk CPU başlamak lazım sistemde virüs ve vb. zararlı yazılım mevcut ise taranıp silinmesi şart bazı virüsler işlemciyi öyle fazla yorarki sistem çakılır adeta.Görev yöneticisinden kontrol etmelisin masaüstünde boşta hiçbirşey yapmıyor iken CPU kullanımı %x.x kaç görünüyor bu bir...İkincisi takılmalar diyorsun hdd ait mekanik veya işletim sistemine ait ciddi sorunlar olabilir kontrol şart!...
    En son SkyWalker4u tarafından düzenlenmiştir: 19.03.2010 00:10

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım kasıyor
    esperali tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 17.12.2011, 11:43
  2. Bilgisayarım çok kasıyor
    Fanciful tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 05.12.2009, 19:27
  3. Bilgisayarım çok kasıyor yardım lütfen...
    desperadoking tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 09.08.2009, 19:19
  4. Bilgisayarım kasıyor[Yardım]
    rockson123 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.07.2009, 14:34
  5. bilgisayarım nette girerken kasıyor
    koraaayyy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.12.2008, 20:19