PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: c ve d

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    VAN

Varsayılan c ve d

1 neden hdd c ve d diye ikiye ayrılıyor...Sadece c olsa ne fark ederdi..

2 Anakart Adı Gigabyte GA-945GCM-S2L bu anakart kaç gbta kadar ram destekler

3 net kafelerde flash takmayalım diye bilmiyorum artık napmışlarsa flashı gormuyor bunu nasıl kırabilirm

hdd nin iki ye ayrılması zorunlu olmasada verilerin formatlık bir durumda elinde patlamaması için gerekli. önemli dosyalarını d' ye alıp ilerde c'ye format atmak gibi.

anakartının özelliklerine google dan bakabilirsin veya sitesinden.

net cafelerde flash engeli olabiliyor evet.

bunun için o pc'nin disk yönetimine girip flash belleğini bulup üzerinde sağ klik ' sürücü harfi ve yolu değiştir ' diyerek ' ekle ' kutucuğuna tıklayıp c veya d ' nin içinde yeni bir klasör oluşturabilirsin. içine atmak istediğin dosyaları buraya atman yeterli. bu yöntem genelde işe yarar.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    VAN

disk yönetimi derken?

1-Dostum hdd 2 ye bölmek zorunda değilsin peki d yi niye oluşturuyorlarmı çnkü önemli dosyan varsa d kopyalayıp orda saklıyabiliyorsun ayrıca sen sormmaışssın ama sistemi illa c ye değilde d yede alablirisin
    2-Dostum bu anakarta 2+2 toplamda 4 gb ram iyi gider
    3-Dostum olay budur dostum bilgisayarım yönet ordan usb flashon takılı iken kaldır dersin olur biter sonrası tamam
    http://
    Senin onu kırman zor çünkü kafeler meta cafe gibi programlar kullanırlar kendi kullandıkları pc server diğerleri clienttir yani kendisi sunucu diğer pc ler müşterilerin kullandığı pc ler kullancıdır bu yüzden senin onu kırman için server pc olman lazım yani server pc nin şifresini bilmen lazım
    En son crysis67 tarafından düzenlenmiştir: 21.03.2010 11:29

Alıntı Orijinalini Gönderen: Sawer Mesajı Görüntüle
    disk yönetimi derken?
    başlat , bilgisayar yönetimi veya masa üstü + bilgisayarım + sağ klik+ yönet dedikten sonra disk yönetimi.

yalnız benim dediğim yukardaki arkadaşın mesajındada belirttiği gibi internet cafenin kullandığı uygulamaya bağlı olarak işe yarar yada yaramaz.