PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Camera Sorunu Var

Varsayılan Camera Sorunu Var

arkadaşlar ben size web cam ımla ilgili yaşadığım bi sorunu soracağım.ben web camı takıyorum yüklüyorum falan ondan sonra basıyorum bana şu hata kodunu veriyo

VİDEO ÖNİZLEMESİ OLUŞTURMA BAŞARISIZ OLDU.
    LÜTFEN AYGIT BAĞLANTISINI DENETLEYİN VE BU AYGITIN BAŞKA BİR KULLANICI VEYA UYGULAMA TARAFINDAN KULLANILMADIĞINDAN EMİN OLUN

diyor.bu ne demek yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

kardeş bilgisayarın yeniden başlat ve kameranın başka program tarafından kullanılmadığına emin ol
    Toprağın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa Toprağın Altında Yatmayı Şeref Sayarız...

Webcam in girişlerinin kasa daki aynı renkteki yere takıldığına emin olun.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

USB gRİŞLERİNEE TAKTİM KARDEŞ BENİM CAMERA ORADAN CALİŞİYOR YAPTİM DENEDEDİM SİLDİM YÜKLEDİM REST ATTİM GENE NE BU SORUN VAR ACABA DİYORUM BENİM USB gRİŞİNDEMİ sORUN VAR??*

Olabilir farklı bir usb girişlerinde dene ve driver manuel olarak kur yani aygıt yöneticisinde iken web camin driver kurulmadığı ordan işaretle bellidir sürücü güncelleştir de sonra listeden yada bellirli bir konumdan yükle sekmesini tıkla driverını yolunu belirt birde öle dene

Benzer Başlıklar

1. camera sorunu
    bjk_80 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.11.2009, 12:25
  2. camera sorunu
    bjk_80 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.08.2008, 21:39
  3. Vimicro Usb Camera (Everest) SıradaN Kamera Sorunu
    slaphot tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4