PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
26 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekran Kartı Çok Özür Dilerim 2 Gündür Yanlış Yazıyomuşum Yardım Edin 2DK'lık İş

ekran kartım ati 9600 diyordum ama bakdım everestden markası: ''AGP x8: Sapphire Radeon 9600 Pro'' lütfen yardım acil

sorunu yazmayı unutmuşsun
    Bir düşüncem var. Bir tür soyutlama, ancak ben gerçekte yokum.Sadece hayali bir varlıktan ibaretim.Soğuk Bakışlarımı gizlemeyi başarsamda, ve sizinle tokalaşırken siz elinizi sıkan eti hissetsenizde ve hatta yaşam tarzlarımızın birbirine benzer olduğunu zannetsenizde, ben aslında orda değilimdir...

işletim sistemin nedir windows xp mi wista mı 7 mi
    Bir düşüncem var. Bir tür soyutlama, ancak ben gerçekte yokum.Sadece hayali bir varlıktan ibaretim.Soğuk Bakışlarımı gizlemeyi başarsamda, ve sizinle tokalaşırken siz elinizi sıkan eti hissetsenizde ve hatta yaşam tarzlarımızın birbirine benzer olduğunu zannetsenizde, ben aslında orda değilimdir...

ya ama bişey sorcam ben evrstden bakıyorum PCI/AGP görüntü ati radeon 9600 (RV350) yazıyor ama grafik işlemci (GPU) Sapphire radeon 9600 pro yazıyor buna uygun driver nerden bulcam lütfen yardım et

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 23.06.2009, 11:41
  2. özür dilerim
    profugursenturk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.02.2007, 13:39
  3. Yaptığım hata için sizlerden özür dilerim
    JaMaL tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 13.09.2006, 10:59