PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bellek görüntüsü

Merhaba arkadaşlar,bilgisayarımda bir sorunum var.Ben cuma günü bu sorunum için başlık açmıştım ama önerilen çözümler faydalı olmadıb.Yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayara format attıktan sonra bilgisayarın her açılışında hata mesajı veriyor.
    c:\Winodows\system32\igfxres.dll uygulaması veya DLL"si geçerli bir bellek görüntüsü değil yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın

C:Intel\ExtremeGraphics\CUI\Resource\igfxres.dll uygulaması veya DLL"si geçerli bir bellek görüntüsü değil yükleme disketinizdekiyle karşılaştırın diyor.Sorun neden kaynaklanıyor ne yapabilirim ayrdımcı olursanız sevinirim.

Yardım edecek kimse yokmu

Grafik dosyalarında sorun var gibi gözüküyor.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Nasıl düzeltebilirim

Ekran kartının en güncel sürümünü indir kur kardeş.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. dvd görüntüsü
    dean tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.10.2009, 04:52
  2. Yanıt: 19
    Son Mesaj: 06.09.2009, 22:02
  3. bellek adresine başvurdu.Bellek,read olamadı
    hidout tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.12.2008, 13:07
  4. Yanıt: 3