+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: bağlantı noktası hatası :S_?
-
22.06.2010 17:02 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
bağlantı noktası hatası :S_?
arkadaşlar bu konuyu son kez açıcam hiçkimse yardım etmiyor bunun sebebinide anlamış değilim şimdi benim gamepadim çalışmıyor bu konuyu bir çok kez actım herneyse şimdi gamepad i pc yhe takınca bilgisayar görmüyor ancak gamepadin ışığı yanıyor gamepad ps/ps2 uyumlu yani ps2 de ve pc de calısıyor şimdi bunu biraz daha inceleyince benm chipsetimin programında bir hata vardı ve bununla ilgili olabileceğini farkettim hata kısaca şu; via P4M900-M7 FE anakarta ve bunun chipsetine sahibim ancak formattan sonra chipset yüklemeye çalışınca hata veriyordu biraz zorluyor ve yüklüyordum bu seferde rest atınca mavi ekran cıkıyor ve pc yhi çalışan en son ayarlara alıyordum öncelikle bu konuda yardımınızı bekliyorum ve denetim masasında gamepadi arattırıyorum ancak bulunmuyor bu sefer denetim masasında kol yüklemeye calısınca oyun bağlantı noktalarınız veya oyun bağlantı noktası sürücüleriniz eksik diye bir uyarı cıkıyor bununlada ilgili tek bir şey bulabildim chipsetinizi tanıtın denilmiş yani benim bu hatayı almamın nedeni chipset ve pc nin gamepadi görmeme sebebide bumudur kısacası bu ayzıyı okuyan
her zamanki gibi çıkmıcak ama eğer okuyan ve anlayan varsa yardım etsin anlaşılmayan her noktayı aydınlatırım sıkıldım bu sorundan yaz da geldi herneyse kolay gelsin yardımlarınızı bekliyorum...
-
22.06.2010 17:31 #2
Chipsetini Güncelle Birde Öyle Dene Olmadı Sana gamepad ile Birlilkte Bir Driver Cd si Verdiler mi?
-
22.06.2010 18:37 #3
- Katılım Tarihi
- 2010
öncelikle ilgilendiğin için saol chipsetin zaten driverını kuruyorum hata veriyor şimdi kurdum gibi bide driver cd si xp için yüklenmesine gerek yok zaten ben yüklemiştim bişey farketmedi benim gamepad ile ilgili olan sorunumbilgisayara takında hiçbişey olmaması yani sadece analog tusuna basınca ısığı yanıyor onun dısında denetim masasında gözükmüyor veya driver yüklemiyor cd ile alakasıda yok ben kendim yüklemeye calısınca kolu bulmaya o zmaanda oyun bağlantı hatası veriyor yukardada yazmıstım :S
-
22.06.2010 19:30 #4Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2010
yenisini al hiç kafanı bozma onu yapan çinli kardeş tarmir olamıyacak şekilde yapıyor.
-
22.06.2010 19:57 #5
- Katılım Tarihi
- 2010
bide 3 yıl garantili :S hernesye o zaman bozulamıyacak ve bozulunca tamir olucak gamepad önerini bekliyorum
Benzer Başlıklar
-
Oyun Bağlantı Noktası (Aygıt Yöneticisi)
pustik tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 22.09.2009, 12:06 -
Bağlantı noktası sorunu
bebeto_61 tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.03.2009, 18:10 -
1863 bağlantı noktası
WeBuFk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 01.03.2008, 20:10 -
oyun bağlantı noktası
tahamer tarafından Windows XP forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.01.2008, 17:25 -
bağlantı noktası hataları
cankusum tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 19.09.2004, 21:51

Alıntıyla Yanıtla

ekran video kayıt programı önerir...
Bugün, 22:38 / Yazılım