PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Red face Pc acılıyor sonra rest atıyor

S.a Arkdaşlar

Pc ye Fortmat atırdım 1 gün sonra geldiginde pc acılıyor sonra başlat kısmının oldugu yer beyaz olup pc kendine rest atıyordu..
    Sonra tekarar götürdüm adam hiç bişey yapmamış bişeyi yok dedi.. ve o günden sonra bidaha olmadı 1 hafta önce sistemi geri yükle yaptım gene aynı sorun oluyo başlat kısmının yer beyaz olup rest atıyor..bazı yorumları okudum fan felan tozlanmıstır ısınıyo ondan felan diye ama tertemiz yaptım hala aynı sorun bu sorunu nasıl çözebilirim arkdaşlar..?

Kardeş 1. sorun olarak ısı sorunu(işlmeci felan yeriden tam takılı fanları daha yeni temziledim)
    2.eminim psu da sorun yok
    3.valla kardes hiç bi kabloununyeni bilimiyorum yapmam bu işi
    4.xp cd si yok

tam olarak söle kardes ben power dügmesine basıyorum normal bi şekilde geliyor sonra masaüstü mavi oluyo başlatın oldugu bölüm beyaz bişey cıkıyo(yazı felan cıkmıyo)sonra rest atıyo
    bide şu var 2 reste felan acılmıyor
    tam yeniden başlatırken ben rest atıyorum bazen öle calısıyo yoksa pc yi acmam 20-25 dk mı alıyor
    başka caresi olan yokmu arkdaslar yardım edin lütfen..

Kardes öncelikle..[ıslemcı fanı tozlu yada yerıne oturmamıstır]demişsin ben ksayı actım 1 saat temizledim bu olay olduktan sonra..[ anakart bılesenlerının hepsını sokup tekrar dıkkatlıce tak]nereleri cıkarcagımı bilmiyorum oradan anlamam[en kestırme yol xp-linux cd] sw cd si yok başka çözümler yokmu kardesim??
    Tam olarak şöyle oluyor pc normal bi şekilde başlıyor sonra msaütü mavi oluyo hemen ardından başlattın ordaki yerler beyaz olup pc ye rest atıyor 2. de acılsa bişey yok ama 2. de acılmıyor en az 15-20 dk uğasıyorum pc acmak için
    bide kardes ben format atıdıgım yere götürügümde orda bişey olmuyo normal acılıyo ama burda oluyo :/

Benzer Başlıklar

1. Kasa açılıyor monitör 30 dk. sonra açılıyor. :S
    TurkWarrior tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 15.05.2010, 22:12
  2. Pc rest atıyor
    burak9796 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 25.04.2010, 13:30
  3. acilll bilgisayar rest atıyor
    myhero_14 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6