PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Acil mavi ekran sorunu

arkadaşlar 20
    günlük
    lenovo ideaped z570 (w7 home basic 64 bit.6 gb ram 750 hdd gt540m)cihazım var nette gezinirken birden cihaz kapandı açtığımda windows açılmayıp maviekran hatası verdi.bende onkeyrecovery tuşu ile sistemi tekrar kurmayı denedim ama onkey recovery başladıktan sonra %5 e geldiğinde yine mavi ekran hatası veriyor.ne yaptıysam mavi ekran hatası veriyor.garanti kapsamı dışında kalıca korkusu ile format atmıyorum elimde windows 7 ultimade 32 bit(lisanssız yazılım) var acaba onla format atsam bilgisayarı düzeltsem sonra onkey recovery ile tekrar formatlasam eski orjinal sürüme geri dönermi.veya başka çözüm yolu varmı acil yardımlarınızı bekliyorum pc yi teknik servise yollamak istemiyorum.BİOSTAN BİŞEYLER YAPABİLİRMİYİM HATA STOP :0X00000124

Alıntı Orijinalini Gönderen: bnymn61ts Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar 20
    günlük
    lenovo ideaped z570 (w7 home basic 64 bit.6 gb ram 750 hdd gt540m)cihazım var nette gezinirken birden cihaz kapandı açtığımda windows açılmayıp maviekran hatası verdi.bende onkeyrecovery tuşu ile sistemi tekrar kurmayı denedim ama onkey recovery başladıktan sonra %5 e geldiğinde yine mavi ekran hatası veriyor.ne yaptıysam mavi ekran hatası veriyor.garanti kapsamı dışında kalıca korkusu ile format atmıyorum elimde windows 7 ultimade 32 bit(lisanssız yazılım) var acaba onla format atsam bilgisayarı düzeltsem sonra onkey recovery ile tekrar formatlasam eski orjinal sürüme geri dönermi.veya başka çözüm yolu varmı acil yardımlarınızı bekliyorum pc yi teknik servise yollamak istemiyorum.BİOSTAN BİŞEYLER YAPABİLİRMİYİM HATA STOP :0X00000124
    20 günlük pcye lisanssız format atmayı deneme.Adamlar anlar.Boşver ver teknik servise onlar yapsın boşuna garanti dışı kalmazsın.Madem aldın adamlara yaptır kafanı yorma sen.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

hiç 32 bite gitme zaten sistem izin vermez hata vericek yine hdd ile alakalı bir durum dizüstünüz darbe ve ya düşme olayı yaşadımı ? bu oldu ise hiç bir şey söylemeden yetkili servisine gönderin C=

ve nette genelde hdd defrag veya ramden bahsedilmiş

1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Rusya / Moskova

dostum madem yeni almışsın,hiç sıkıntıya girme hemen sevise yolla,yapsınlar ya da değiştirsinler,ikinci seçenekte ısrar et,parayı alırken iyi,yaptıkları hatayı düzeltsiner,sen makinaya bişey yapmadıysan sorun kesin donanımsaldır,sakın bişey yapma hemen yolla.sıfır lenova makinan var,donanımsal sorun var kabak gibi belli işte,sen yapamazsın büyük ihtimal zaten yapma,garanti dışı olursun,kendi kendine kazık atma...

MSİ 890 fxa anakart//ZALMAN z11plus tower atx kasa//2 x hd6850 Powercolor (crossfire)//AKASA 750 wat +80 modüler güçkaynağı//AMD fx 8120 (3.1/4.0 ghz,8 çekirdek) b2 revizyon işlemci//SEGATE 1 tb sata3 64mb cache 7200 rpm harddisk//G-skill 2x4 dual kit 1600 mhz cl9 soğutuculu ram

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim herhangi bi darbe düşme olmadı sadece nette sörf yaparken birden kapandı advandece sistem care ile sürekli kontol ediyodum hdd sorunsuz diyodu.ama şimdi oluşturduğum win7 kurtarma diski aklıma geldi gittim denedim onarıcak bi işletim sistemi bulamadı yani işletimi silinmiş pc açılışta ctrl+alt+delet kombinasyonu istiyor.ve ne yapmaya kalksam mavi ekran geliyor.sanırım dediğiniz gibi hdd arızalandı.

Benzer Başlıklar

1. çok acil yardım mavi ekran
    aaabbb111 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.04.2011, 21:57
  2. Windows7 Mavi Ekran Sorunu (Acil)
    seydi52 tarafından Windows 7 forumunda
    Son Mesaj: 02.07.2010, 10:00
  3. Win 7 Pc reset ve mavi ekran sorunu acil yardım:S
    merdoo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.05.2010, 18:43
  4. mavi ekran acil..
    tjvici16 tarafından Windows XP forumunda
    Son Mesaj: 01.11.2009, 12:09
  5. [Acil Yardım]Vistada Mavi Ekran Sorunu?
    DionysoseR tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.09.2009, 23:21