PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

Cool Arkadaşlar Pc toplıcam yardım buraya bi bakInız..)

.....................
    En son Fantast1c tarafından düzenlenmiştir: 16.02.2012 17:09 Sebep: ................

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

........................
    En son Fantast1c tarafından düzenlenmiştir: 12.02.2012 21:03 Sebep: ..............

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

şimdi ben burdan şunu çıkarırım bu konuyu kimler baktıysa artık ceplerinde beş kuruşları yok böyle bi pc yi rüyalarında görücüklerinden resmen çekemedikleri için buraya yorum yazmamışlar . böyle insanları gördükçe gülüyorum sadece ... pc yide topladım bu arada 3.200 lira tuttu vatan bilgisayardan da özel olarak cooler master haf x 942 kasa ve thermaltake tougpower 850w ve işlemci fanı zalman x 10 aldım olmıyanlar nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur .
    Konu kilit.D

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009

ayrıca bu yorumuda uzay çağı makinamdan yazıyorum.bilginize.D

Alıntı Orijinalini Gönderen: Fantast1c Mesajı Görüntüle
    şimdi ben burdan şunu çıkarırım bu konuyu kimler baktıysa artık ceplerinde beş kuruşları yok böyle bi pc yi rüyalarında görücüklerinden resmen çekemedikleri için buraya yorum yazmamışlar . böyle insanları gördükçe gülüyorum sadece ... pc yide topladım bu arada 3.200 lira tuttu vatan bilgisayardan da özel olarak cooler master haf x 942 kasa ve thermaltake tougpower 850w ve işlemci fanı zalman x 10 aldım olmıyanlar nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur .
    Konu kilit.D
    İlk öncelikle Hayırlı olsun.Bu forumda ilgili insan olmayabilir veya senin toplayacağın bilgisayara son noktayı koyucak biri olmayabilir.

Fakat Her ne kadar Ben topladığın bilgisayara herhangi bir Tavsiye veremesemde Yorumun biraz rahatsız etti.Yaşının 13 civarı olduğu artık sır olmaktan çıktığını görüyorum.Burada senin bilgisayarını kıskanan biri çıkıp sana kötü bir yorumda atmamış.

Kendi kendine Triplere girmişsin.Kendi kendine hakaretler savurmuşun. 3. yorumunda uzay çağı bilgisayarımla yazıyorum diyorsun:

sen uzaylımısın?.

Dünyada görülmemiş bir bilgisayar toplamışsın gibi konuşuyorsun.Sen daha çocukken kumda oynarken insanlar bu işlere başlamıştı.

Burada birileri seni değil sen başkalarını kıskanmışsın 3. yorumundan belli oluyor.

''Nazar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur''.Lafına göre Sanırım 1.5 trilyonluk şirket satın almışsın.Ne diyelim hayırlı olsun.Umarım şirketin temelleri iyidir.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 101
    Son Mesaj: 20.08.2011, 13:06
  2. bilgisayar toplıcam bu parçalar uyumlumudur arkadaşlar
    baguvix tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.12.2010, 19:22
  3. ArkadaşLar 1500 TL ye Pc TopLıcam Yardım- Husami - _g_k_h_n_
    cx_06 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 28.06.2010, 11:01
  4. Yanıt: 7