Videolarda Yavaşlama ve Ses Sorunu
PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
  1. Exclamation Videolarda Yavaşlama ve Ses Sorunu

    Arkadaşlar;

    Bilgisayarımda yüklü işletim sistemi XP idi.İnternetten video izlemeye kalktığımda yada birden fazla tarayıcı sekmesi açtığımda bilgisayar "Mavi Ekran" hatası veriyordu.Bir kaç forum başlığını okudum ve Ram'lerde problem olabileceğini söylediler.Ram'leri değiştirip,bilgisayarıma Win 7 işletim sistemi kurdum.Bu seferde ekran kararıyor mavi ekran alıyorum ve bilgisayar yeniden başlıyordu.Şimdilerde ise videolar,ister internetten izleyeyim ister bilgisayardan izleyeyim çok yavaş akıyor.Bunun yanında seste bozulmalar var.Sadece cazur cuzur sesler geliyor.Sorunun HDD'de olabileceğini söylediler.Sabit diskimi HD Tune programı ile bad sector taramasından geçirdim...ancak bir sorun gözükmedi.Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ve ses ile diğer problem ilişkili mi ?

    Sistem:
    İşletim sistemi:Win 7/Servis Pack 1
    Amd Athlon 64 x2 +4800
    Anakart:Asus M2A-VM
    Ram:2+2 toplam 4GB DDR2
    nVIDIA geforce 9500 gt
    Ses:Logitech 2+1
    Samsung hd250hj 250 gb 7200 rpm SATA-II

  2. #2

    Varsayılan

    sana tavsıyem harddıskı tum bolumlerını sılın yenıden bolumlere ayırın formatlayıp sıstemı kurun ekran kartının drıverının guncelını bulun kurun http://www.tamindir.com/core-temp/ burdan programı ındırıp ekran kartı ve ıslemcı sıcaklıklarını kontrol edın ekran kartı ısındıgından kasıp mavı ekran hatası verdırebılır

  3. #3
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____
    Mesaj
    12.097

    Varsayılan

    mavi ekran hatasında yazılanları burada paylaşsan daha iyi olur aslında bazen az da olsa yazılımsalda olabilir genelde donanımsal sorundur !

    bir de işlemci termal macun yenilemesive soğutucu yüzey temizliği yapın bence aşırı ısınmadan yapıyor bunu

    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz (2x4) 8 gb ram-320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

  4. Varsayılan

    Her iki öneriyide uygulamaya çalışıcam...sonuçları buraya yazarım...tavsiyeler için teşekkürler...

  5. #5

    Varsayılan

    Harddıskı tümden temızle sonra diskleride temizle fazla program yükleme speedtest.net den internet hızınıda ölç ozaman belki biraz düzelebilir..denemekten zarar gelmez.


 

Benzer Başlıklar

  1. Film ve Videolarda görüntü sorunu!
    matius tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.11.2011, 16:44
  2. Filmlerde ve Videolarda Görüntü sorunu !
    matius tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.05.2011, 23:10
  3. Yavaşlama Sorunu
    Madyl489 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 26.02.2009, 18:43
  4. Yavaşlama sorunu
    c92sad tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 24.07.2007, 10:57
  5. Net'te videolarda ses sorunu
    komiks tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 27.12.2006, 16:35