PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan LUTFEN YARDIMCI OLUN

selamlar.şimdiden tesekkur ederim.Ben win98 kullanıyordum winXP kurdum.Yanlız bir problemim var. Bilgisayarım kapanmıyor dewamlı acık kalıyor.Acaba sorun ne olabilir ve nasıl halledebilirim .Teşekkürler

Varsayılan bir yol gösterebilir

slm sizin bilgisayarınızdaki sorun benim aklıma ilk olarak anakart setup ındaki bir değişme yüzünden olmuş olabilir gibi geliyor o yüzden anakart setup ayarlarınızı bir standarta ayarlarsanız sorun ortadan kalkabilir aklıma gelen diğer bir şeyde yüklediğiniz xp eğer donanımlarınızdan birini veya bir kaçını tekrar tanıdıysa bu donanımın IRQ ayarlarını değiştirmiş olabilir bu yüzdende bilgisayarınız sürekli açık kalıyor olabilir denemenizi öneririm ve umarım sorununuz hallolur

Varsayılan Selam

Selam dostum aynı sorun bendede oldu bilgisayarı kapat dedigimdebilgisayar kapanmıyor mecburen fişi çekiyordum bunun sebebini bende bulmakta cok ugrastım xp turkceyse sorun crack te ama degilse sana yardım cı olamaycagım bence sen formatla yeniden yukle mumkunse ve onerim makinan bir hayli hızlı degilse (yani p-4 1.5, 2 256 ram falan yani) hic kurma cok yavaslatır seni ozellikle oyunlarda
    yardımcı olabilmisimdir issallah bye

Misafir

başıkları seçerken biraz konuya bağlı kalsak...

"LUTFEN YARDIMCI OLUN"

xp de acpi desteğinin aktif olup olmadığını kontrol et. denetim masası/power options aktif halde ise devre dışı bırak (bunu bios tada kontrol et) eğer anakartın acpi yi desteklemiyorsa windows ta da pasif olmalı.

Benzer Başlıklar

1. asterix.tr.cx ==> Üye Olun , Mutlu Olun
    forum_asterix tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.09.2006, 17:10
  2. YARDIMCI OLURMUSUNUZ
    sonerfener tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.08.2006, 16:00
  3. Yanıt: 6
    Son Mesaj: 15.06.2006, 15:54