PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan USB kablo ile iki makinayı nasıl bağlarım ( ACİL!!!! )

selam. bende her iki tarafıda USB girişi şeklinde olan bir kablo var ve bu kablo ile iki bilgisayarı birbirne bağlamak istiyorum. bunu nasıl yaparım. herkes bana Laplink kablo kullan dedi ama onunda fiyatı bana biraz tuzlu geldi. cevaplarınızı en kısa zaman içerisinde bekliyorum.

Misafir

Varsayılan USB

Usb yi iki bilg. birbirine baglamakta cok zor kullanirsin. bunun icin bir hub a ihtiyacin var fiyati 25$.. Cross ile baglarsan daha ucuza gelir ve digerlerinden cok daha hizli.

Misafir

usb kablosuyla hç iki bilgisayarı bağlamadım ama hep kolay olduğunu düşünmüşümdür demek ki yanılmışım... ben usb ile network places aracılığı ile bağlantı yapılabileceğini sanıyordum yada başka bir yolla ????
    biz bu işi tam anlamıyla nasıl yapabilirizyazar mısınız

Misafir

Varsayılan Ethernet

USB ile bilg. birbirine bagladiginiz zaman eger usb ler uzerindeki entegrelerin no'su cakisirsa tum donanimi cakismis gibi gosteriyor. Cogu kisi buna dikkat etmez. Siz USB ile mi diger yollarlami baglamayi soruyorsunuz??

Misafir

Arkadaşım elindeki kabloyu bilmem ama .. bu iş için setler satıldığını gördüm alıp denemeyi düşünüyorum sanırım yazılım ve ayarların naısl yapılacağı içinden çıkıyordur..yaparsan yaz forumdada bizde öğrenelim..

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayaramı tv ye nasıl bağlarım?
    kingofthesky tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.06.2010, 10:29
  2. bilgisayarımı nasıl ağa bağlarım
    alexjoe_2003 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.07.2006, 20:35
  3. bilgisayarı tv ye nasıl bağlarım.
    Toad tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3