PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    AyKuTix
    Misafir

Varsayılan Hangi Anakart'ı alayim?

Benim bilgisayarım şuan "Gigabyte GA-6VM7A+ Socket 370 Processor" anakart var ve "Intel PentiumIII 800Mhz" işlemci var. Ben bilgisayarımı "İntel Pentium4-2 Ghz 478Pin" işlemci yapmak istiyorum alabileceğim iyi bir anakart tavsiye edebilirmisiniz acaba? ayrıca ekonomik bişi olsun en iyisi dediysem de en pahalısı deil en iyi perfonmans alabilceğim anakart olsun yeter. Ben anakart markası olarak hep en ASUS ve Gigabyte olarak duydum yanılıyormuyum!!!

Not: Lütfen bilgisayar donanımdan anlayan biri yazsın çünkü burada yazılan anakartı alacam. Lütfen yanlış yönlendirmeyin!!!

Misafir

Tamamen şahsi bir fikir vereceğim..yani ben olsaydım . . Gigabyte'dan vazgeçmezdim çünkü ben hiç vazgeçmedim ve memnunum..( tabiki diğerlerini başka makinalarda kullandım..ya da çalıştığım yerde) bence eğer ucuz istiyorsan IE533 modelini normal istiyorsan PE667 modelini uçmuş bişe istiyorsan PE667 Ultra 2 modelini alabilirsin..ama uyarmadı deme IE533 DDR333 desteklemez..daha ucuz ve daha pahalı modelleri de mevcut www.giga-byte.com.tw 'ye bi bak.. ama bence Giga-byte al.. Almazsanda ASUS al yani bu piyasa bu iki markadan soruluyo..

bence giga-byte al en iyi süper bende onsan kullanyorum

Misafir

ilk tercih intelin kendi anakartı olmalı zaten herşeyin intel olacak o zaman
    Intel 845G 97$+kdv vga+ses onboard
    Gigabyte yine aynı chipsetli yani I845ge 105$+kdv

bunlar başta tercihlerdir ayrıca asus mimari yapısını iyice kelekleştirdi artık gigabyte la kıyaslanamayacak ürünleri yapıyorlar... ayrıca gigabyte çift bios var daha güvenli.

ben 89 dan beri x86 cı olduğumdan intel diyorum..

amma çok iyi bir overclock için
    asus s533-e 110$+kdv

g=grafik
    e=ethernet

seçim senin

http://www.tomshardware.com.tr/mainboard/

yukarıda yazdığım adreste bir çok yorum ve öneri var sonuç sana klmış çünkü alacak olan sensin ama kendi şahsi fikrimi almak istersen ben asus derim.

kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Hangi discman'i aLayim?
    SLiM_BoY tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 06.08.2007, 23:41
  2. pentiummu amdmi alayim?
    guray33 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 30.07.2004, 09:33
  3. Hangi telefonu alayim?
    spectr tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 30.06.2004, 15:00
  4. 6600 a hangi bLuetooth göz aLAyim?
    SLiM_BoY tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 12.05.2004, 19:46
  5. Bu 2 anakart'an hangisi alayim? neden?
    AyKuTix tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.02.2003, 11:28