PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: HDD Problemi

Varsayılan HDD Problemi

Bilgisayarımda iki tane HDD takılıydı. C ve D. Üçüncü bir HDD takmak için 2 saat uğraştım. BIOS 3. HDD'i görüyor. Açılış disketi ve windows görmüyor. Neyse takamadım, tekrar eski haline getirdim. Windows'un kurulu olduğu C'de herşey normal ama D bozuldu. D için formatlanmamış diyor artık. Bunun yanında birde E oluşmuş.

D HDD'ini bir zamanlar Mandrake ile 2'ye bölmüştüm ama sonra tekrar birleştirdim. Acaba ona geri mi döndü.

Kasayı açmadan önce (dün) herşey normaldi gıcır gıcır çalışıyordu D sürücüm. En önemlisi de tüm hayati bilgilerim oradaydı.

Bu sürücüyü nasıl kurtarabilirim ya da içindeki bilgileri nasıl alabilirim. Birkaç kurtarma programına baktım ama bunlar sadece silinmiş dosyaları geri getiriyor.

Varsayılan www.ajansbilgisayar.com

www.ajansbilgisayar.com'a gir ordan irtibat telini al fdisk atılmamışsa ne olursa olsun kurtarırız bizimle irtibata geç teknik servise alalım.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Bios ayarlarını default et belki işe yarar, olmazsa 2.hdd'yi başka bi bilgisayarda çalıştırmayı dene...

başka pc deneyeceğine
    c olan birinci hdd çıkart
    ikinci hdd birinci hdd ID koblosuna bağla,
    pc balangıç disketiyle başlat
    şayet hdd c. olarak görürse işin kolay

Varsayılan Merhabalar

Öncelikle insanların birbiri ile gönüllü olarak yardımlaşabildiği forum ortamında reklam görmek üzücü!
    Üstat 3. diski taktıktan sonra tam olarak ne yaptığını kestiremedim. Sırası ile yazarsan yardım etmemiz daha kolay olur. Anakartının marka ve modelinide yazarsan memnun olurum kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. ses problemi
    ghayirli tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 06.02.2006, 22:02
  2. pc net dvd problemi
    aluzil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.01.2006, 10:02
  3. Ağ Problemi
    Blue_Rabbit tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2