PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
11 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: kasam donduu

Alıntı Orijinalini Gönderen: bayX
    bence kasanın kapaklarını aç buda yetmezse daha büyük ve daha iyi bir fan al veya ekstradan bir fan ilavesi yap kasanın içine buz sorun yaratırmı bilmiyorum ama eriyip kasanın içine senin farkında olmadan akarsa büyük bir sorun çıkaracağı kesin bence kasanın kapaklarını aç ve böyle çalış... Kolay gelsin
    Kasanın kapaklarını açarsan düzgün bir havalandırma olmaz. Havalandırmanın uygun şekilde olması için kasa kapakları kapalı olmak zorundadır. Zaten açıkken daha iyi olsaydı bütün bilgisayar kasaları o şekilde yapılırdı.
    Alper

heaheh bende 5 tane fan var ama yinede sıcaklara dayanmıyo bende kapağını açtım mersinde kalan var bilir buranın sıcağını 40 derece oluyo walla 5 fanla bile işlemci alarm veriyo biostan ayarlı çok ısınınca ötüyoo ama şimdi yan kapakları çıkardım mis gibi kullanıyom aslında önüne bide vantratör koysam diyom ¿

tavsiyem kasayı acma çünkü düzgün hava akımı için gerekli..
    termaltake'nin bir fanı var..
    www.mavibilgisayar.com da bulursun.
    6800 rpm.. mükemmel sadece 17$
    git al süper ben aldım mükemmel soutuyo

Alıntı Orijinalini Gönderen: peacefire
    heaheh bende 5 tane fan var ama yinede sıcaklara dayanmıyo bende kapağını açtım mersinde kalan var bilir buranın sıcağını 40 derece oluyo walla 5 fanla bile işlemci alarm veriyo biostan ayarlı çok ısınınca ötüyoo ama şimdi yan kapakları çıkardım mis gibi kullanıyom aslında önüne bide vantratör koysam diyom ¿

.slm dostlar.. ya bu işlemci çok ısınınca kapanıyo ya...onu bistaki hangi baslık altında bulurum...??? :wink:

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

abi en iisi delikanlı bi fan al, rahat rahat oturursun bilgisayarın başında.. hem eve arkadaşın felan geldimii havan olur- bak ben bu fanı 100dolara avrupadan getirttim özel titanyum kaplaması var felan dersin

Benzer Başlıklar

1. kasam da ki ses
    mervem tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 21.07.2006, 06:28
  2. kasam yanıyor bır el atın
    muratahmetbeyoglu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.07.2006, 19:23
  3. Kasam çok ses çıkarıyo!!!
    kuvvet_mira2 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16