arkadaşlar yaz geldi benim bilgisayarda sadece 1 fan var. ve o yetmiyor. bilgisayarım yazın özellikle öğleleri düzenli olarak yarım saatte bir donuyor. sanırım sıcaktan. bende buna çözüm buldum. bir poşete buzları doldurdum bilgisyarın kasasının üstüne koydum cidden şu an bu mesajı o durumdayken yazıyorum. kasanın üstü buz kesmiş durumda acaba bu sorun yaratırmı. yani buzla kompres bana sonraları bir sorun çıkarırmı. eğer bunu yapmamı önermiyorsanız sizce ne yapmalıyım:.
ben genele vcdnin üstüne koyuyorum fazla ısındığında walla bende bişey olmadı ama sende ne olur bilmem.dikkat et buz eriyince akamsın bilgisayara.pcnet in bu sayısında fanlarla ilgili bi bölüm var istiyosan bak
bence kasanın kapaklarını aç buda yetmezse daha büyük ve daha iyi bir fan al veya ekstradan bir fan ilavesi yap kasanın içine buz sorun yaratırmı bilmiyorum ama eriyip kasanın içine senin farkında olmadan akarsa büyük bir sorun çıkaracağı kesin bence kasanın kapaklarını aç ve böyle çalış... Kolay gelsin
valla kasanın kapağı açık oldumu daha kötü. evde bi buçuk yaşınd ave yeni yürümeyi öğrenmiş bir canavar var o elini kablolara filan atar. sonra al başına bela. yani kapağı açamam. şimdilik buzlarla idare ediyoz. yakında extra fan almak istiyorum. acab aöneriniz ne olur.