PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan win xp yardımına ihtiyaç

merhaba arkadaşlar
    bana bir yardım
    bugün pc'yi yeniden kurdum ancak kendi cd bozuk olduğu için başka bir cd den kurdum ancak xp'nin ürün etkinleştirmesi uyarısı çıkıyor bu uyarıyı kaldıracak programın nerde olduğunu bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim microsfttan demeyin

Varsayılan ILLEGAL

Selamlar, Saygılar...

Kurmuş olduğun XP illegal bi XP. Ürün etkinleştirilmesi için zannedersem 30 gün olduğundan bu süre zarfından XP yi kullanabilirsin. Ama 30 günden sonra çalışmayacaktır. Ya 30 gün arayla sürekli sistemini yenileyip sürekli FORMAT atacan yada başka bi cd bulup onla sistemin kuracaksın.

kolay gelsin....

evet yapmaya çalıştığın şey suçtur ve cezasıda vardır yani bi gün polisler kapını çalıp (amma abarttım haa) sen lisanssız yazılım kullanıyon derlerse apışııp kalırsııın !

ya ben de karşıyım kaçak kullanım ama windows a değil o arkadaşımın dediği gibi o demo diyelim demo gibi vbirşey deneme sürünü

Varsayılan Re: win xp yardımına ihtiyaç

Alıntı Orijinalini Gönderen: siirlerefendisi
    merhaba arkadaşlar
    bana bir yardım
    bugün pc'yi yeniden kurdum ancak kendi cd bozuk olduğu için başka bir cd den kurdum ancak xp'nin ürün etkinleştirmesi uyarısı çıkıyor bu uyarıyı kaldıracak programın nerde olduğunu bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim microsfttan demeyin
    Kullandığın cd orjinal ve ürün etkinleştirme işlemi sadece microsofttan ürün desteği için kayıt olman için gerekiyor. Onu kaldıramazsın ama bana hatırlat seçeneklerinde gün olarak uzun bir ara seçebilirsin. 30 gün dolduğuında uyarı gelmesi kesilecektir. Yapmazsanda bir problem yaratmaz.
    Alper

Benzer Başlıklar

1. Modül ihtiyaç
    Night tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.02.2006, 16:54
  2. editörlerin yardımına ihtiyacım var
    scream64 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 03.02.2006, 13:30
  3. Java ile ilgilenen Arkadaşların Yardımına İhtiyacım var!
    LoGeS tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.12.2003, 18:03
  4. hertürlü linux yardımına ihtiyacım var!!
    aragorntheelessar tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.08.2003, 11:14