PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan winXP(C:) winME(D:) yi görmüyor,neden?

Arkadaslar C ye winXP Pro tr kurulu ve D ye de winME tr kurdum ama acilista hicbir secme olayi cikmadan direk winME aciliyor.Acilista winXPnin direk acilmasini yada hangi isletim sistemini kullanacagimi nasil sectirebilirim?Her iki sistemde FAT32.

Varsayılan BİLGİSAYARIM

Selamlar, Saygılar....

Zannedersem Bilgisayarım/Özellikler/Gelişmiş de iki bu seçenek ama Win XP yerine Win ME nin açılması gerçekten de tuhaf....

Kolay gelsin....

Varsayılan Re: winXP(C:) winME(D:) yi görmüyor,neden?

Alıntı Orijinalini Gönderen: fyyaman
    Arkadaslar C ye winXP Pro tr kurulu ve D ye de winME tr kurdum ama acilista hicbir secme olayi cikmadan direk winME aciliyor.Acilista winXPnin direk acilmasini yada hangi isletim sistemini kullanacagimi nasil sectirebilirim?Her iki sistemde FAT32.
    Boot.ini dosyasını notepad de açıp içerisine şu satırı eklemen yeterli olacaktır. Eğer dosyayı bulamazsan xp açılış cdsi yada disketi ile bilgisayarı boot ettikten sonra repair(onarım) la düzeltebilirsin.

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINNT="Microso ft Windows XP Professional" /fastdetect
    Alper

winme nin boot.ini sine mi yapacam,xp acilmiyor zaten.Xp cd si ile actim ama ME cd den daha hizli acildigi icin yükset diyor;XP icin acilis disketlerim yok

Sorun sanirim benim winME kurarken yaptigim islem;C:windows.000 dedi bende D:windows(windows.000 olarak birakip sadece D: yapsaydim olmayabilirdi) ayrica winXP Pro SP1 yüklüydü...Neyse Xp yi tekrar kurunca düzeldi.Yinede önerilerinize tesekkürler...

Benzer Başlıklar

1. USB ler neden görmüyor?
    mustad tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 11.10.2006, 20:17
  2. Bilgisayar flashdiski neden görmüyor?
    Domingos tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 25.03.2006, 09:32
  3. winXP prof. sata diski görmüyor
    CMG tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 22.09.2004, 10:28
  4. winme problemi
    sorunlar2004 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 18.05.2004, 22:40
  5. Yanıt: 2