PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar,

Bende bulunan ekran kartı oyunların daha detaylı olmasıyla yavaş yavaş beni değiştir demeye başladı. Bana yüksek performanslı ve uygun fiyatlı bir ekran kartı önerebilirmisiniz??

İyi çalışmalar...

Varsayılan geforce

benim her zaman geforce hayranlıgım olmustur
    bence geforce un kesene uygun bi modeli isini görür. performans onun icin sorun deil... :lol: burada sana cevap yazacak baska arkadaslar olacaktır onlar daha detaylı bilgi verir fakat GeForce ii derim ben...

iyi çalışmalar... 8)

radeon 9000 serisi yada geforge 4 ti serisinden birini al yada fx5200 serisi ucuz işini görür ama paran varsa radeon 9800pro yada pc netin anasayfasındaki asus 9950 yi alırsa deyme oyunların keyfine
    radeon alırsan gigabyte yada his geforge almaya kalkarsan yani Nvidia Asus yada Msi markasını seç bu markaların çıkardıkları ekran kartları kalitelidir

Varsayılan NVIDIA

Selamlar, Saygılar

Ekran kartı olarak Nvidia ekran kartlarını öneririm ama yine de TV/OUT olsun. Çünkü yarın öbürgün DVD-ROM alrısan nerdeyse bedavaya DVD keyfi yaşarsın.

Kolay gelsin....

bence nvidianın fx serisinden kesene uygun olanın al. ati lerin driver sorunları oluyomuş diye duydum. ben de şu aralar almayı düşünüyorum bir ekran kartı asus fx 5200 baya uygun gibi(90$+kdv)

Benzer Başlıklar

1. Ekran kartı tavsiyesi
    009tahsin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 21.11.2006, 22:00
  2. ekran kartı tavsiyesi
    berkeley77 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 08.02.2005, 09:08
  3. Ekran kartı tavsiyesi...
    kilroy303 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7