PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: explorer hatası

Varsayılan explorer hatası

hdd çift parça halindeyken kurulumda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum ama hdd yi tek parça olarak kullanmaya kalktığımda kurulum hatasıyla karşılaşıyorum. bilgisayarıma yeni windows kurdum (hdd 2 parça halinde) bilgisayarı kullanmaya başladığımda belli bir süre sorunla karşılaşmıyorum ama belli bir süre sonra bilgisayarım açmaya çalıştığımda yada internete bağlandıktan belli bir süre sonra kapatıyor.

Sorun hdd nin kabloalrından kaynaklanıyor olabilir mesela MSI anakartlar kendi ID kabloları dışındaki kabloları kabul etmez sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca işlemcinin ve ram inin yerine iyi oturup oturmadığını kontrol et saçma gelsede bazen basit şeylerden de bu sorunu yapabiliyor.

teşekürler bende hdd kablosundan olduğunu sanıyorum ama kabloyu değiştirdim ve ram i kontrol etmiştim ama ide kablosunun anakarta bağlanan yerinde iki pinin eğik olduğunu gördüm düzelttim ama yine de aynı hatay verdi ne yapabilirim

Varsayılan explorer hatası

teşekürler bende hdd kablosundan olduğunu sanıyorum ama kabloyu değiştirdim ve ram i kontrol etmiştim ama ide kablosunun anakarta bağlanan yerinde iki pinin eğik olduğunu gördüm düzelttim ama yine de aynı hatay verdi ne yapabilirim

İşin biraz zor gibi gözüküyor, gerçi kolay kolay kırılmıyorlar,

Takarken tekrar yamultmuş olmayasın yada düzeltirken yada ilk kırılma halinde anakarttta kopukluk olmuş olabilir.

Diğer IDE kanalında bir sorun yoksa onu kullanabilirsin ama garanti kapsamındaysa götür belki geri verebilirsin.

Saygılar.

Benzer Başlıklar

1. xp de explorer hatası
    nonamedeu tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 11.07.2008, 18:19
  2. explorer.exe hatası
    turgay_344 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 30.01.2007, 23:37
  3. explorer hatası
    deepnote tarafından Yazılım forumunda