PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan CD'deki dosyaları başka bir CD'ye yazmak istiorum?Olayfarklı

Arkadaşlar öncelikle benle bilginizi paylaştığınız ve bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim . Benim sorunum şu :
    Benim bir CD-RW'im var.. Onun haricinde başka bir CD ile ilgili bir aygıtım yok ve bir CD'deki dosyaları yeni bir CD'ye yazmam için önce CD'deki dosyaları bilgisayarıma çekmem gerekiyor ve ondan sonra boş CD'yi takıp ona yazmam gerekiyor.Buda zamanımı ve Hard-disk'imdeki boş alanı alıyor. Geçenlerde bir arkadaşımdan önce dolu olan CD'yi takıp Nero'da işlemleri yaptıktan sonra boş CD'yi takınca CD'ye o dosyaları yazabileceğimi söyledi, ben bu yöntemi denedim fakat CD'deki bir dosyayı açmaya çalıştığımda "Parametre Hatalı" diye bir hata çıkıyor. Benim gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım var. Böyle birşey olup , olamayacağını ve olursa hangi ayarları yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim . Bıktım artık CD'leri hard-disk'ime çekmekten Olmazsa CD-R almaya çalışacağım en kısa sürede..Lütfen yardım

Varsayılan Nero 5

Ben Nero 5 programini kullaniyorum ve senin gibi tek bir CD aletim var. Neroyu tavsiye ederim cunku onda Wizard programi ile biraz ingilizcen varsa herseyi halledersin. Mesela Neroyu calistirinca ilk cikan ekrandan haliyle CDyi seciyorsun ve ileri diyorsun sonraki ekrandan CD Copy yine ileri Source (Kaynak) diskin yerini gosteriyorsun yani CD-RW ni (O zaten otamatik algilar) ileri deyince karsina yaz kismi cikar. O CDyi okumaya baslar. CD okumasi bitince CD-ROMu otomatik acar ve CD-R yi koyup kapatmani bekler ve gerisi zaten otomatik gelir. Eger kaynak CDde hata yoksa islem sorunsuz olur. Cunku ben hep oyle kopyaliyorum. Sana kolay gelsin

Çok sağol eefraf,çok işime yaradı yöntem ..Bu arada Nero kullanıyordum ben fakat sadece bu Copy CD bölümü iki CD aygıtı olanlar için filan sanmıştım o yüzden pek kurcalamamıştım. Çok sağol

Varsayılan easy cd creater platinium

ben easy cd creater 5.0 platinium kullanıyorum ve çok da memnunum nerodan daha kolay olduğunu biliyorum orada cd copy bölümüne tıkla ve arkana yaslan işte bu kadar. Bu arada easy cd creator 5.0 basic kurma platinium kur
    arkadaşlar bilgilerimi elimden geldiği kadar sizinle paylaşmaya hazırım faruk

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

bence cd_r al en temizi hem zamandan hemde hdd den kazanirsin

Benzer Başlıklar

1. .iso uzantılı dosyayı cd'ye yazmak
    deren tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 05.11.2006, 00:32
  2. İso uzantılı dosyaları yazmak?