+ Başlığa Yanıt Yaz
17 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
04.09.2003 20:16 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
CD'deki dosyaları başka bir CD'ye yazmak istiorum?Olayfarklı
Arkadaşlar öncelikle benle bilginizi paylaştığınız ve bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim . Benim sorunum şu :
Benim bir CD-RW'im var.. Onun haricinde başka bir CD ile ilgili bir aygıtım yok ve bir CD'deki dosyaları yeni bir CD'ye yazmam için önce CD'deki dosyaları bilgisayarıma çekmem gerekiyor ve ondan sonra boş CD'yi takıp ona yazmam gerekiyor.Buda zamanımı ve Hard-disk'imdeki boş alanı alıyor. Geçenlerde bir arkadaşımdan önce dolu olan CD'yi takıp Nero'da işlemleri yaptıktan sonra boş CD'yi takınca CD'ye o dosyaları yazabileceğimi söyledi, ben bu yöntemi denedim fakat CD'deki bir dosyayı açmaya çalıştığımda "Parametre Hatalı" diye bir hata çıkıyor. Benim gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım var. Böyle birşey olup , olamayacağını ve olursa hangi ayarları yapmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim . Bıktım artık CD'leri hard-disk'ime çekmekten
Olmazsa CD-R almaya çalışacağım en kısa sürede..Lütfen yardım
-
04.09.2003 20:41 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Nero 5
Ben Nero 5 programini kullaniyorum ve senin gibi tek bir CD aletim var. Neroyu tavsiye ederim cunku onda Wizard programi ile biraz ingilizcen varsa herseyi halledersin. Mesela Neroyu calistirinca ilk cikan ekrandan haliyle CDyi seciyorsun ve ileri diyorsun sonraki ekrandan CD Copy yine ileri Source (Kaynak) diskin yerini gosteriyorsun yani CD-RW ni (O zaten otamatik algilar) ileri deyince karsina yaz kismi cikar. O CDyi okumaya baslar. CD okumasi bitince CD-ROMu otomatik acar ve CD-R yi koyup kapatmani bekler ve gerisi zaten otomatik gelir. Eger kaynak CDde hata yoksa islem sorunsuz olur. Cunku ben hep oyle kopyaliyorum. Sana kolay gelsin
-
04.09.2003 21:32 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
Çok sağol eefraf,çok işime yaradı yöntem
..Bu arada Nero kullanıyordum ben fakat sadece bu Copy CD bölümü iki CD aygıtı olanlar için filan sanmıştım o yüzden pek kurcalamamıştım. Çok sağol
-
07.09.2003 13:54 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Aydin.gif
easy cd creater platinium
ben easy cd creater 5.0 platinium kullanıyorum ve çok da memnunum nerodan daha kolay olduğunu biliyorum orada cd copy bölümüne tıkla ve arkana yaslan işte bu kadar. Bu arada easy cd creator 5.0 basic kurma platinium kur
arkadaşlar bilgilerimi elimden geldiği kadar sizinle paylaşmaya hazırım faruk
-
07.09.2003 15:00 #5Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
bence cd_r al en temizi hem zamandan hemde hdd den kazanirsin
Benzer Başlıklar
-
.iso uzantılı dosyayı cd'ye yazmak
deren tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.11.2006, 00:32 -