PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul.gif

Varsayılan Ekran kartının fanından ses geliyo

Arkadaşlar ya benim ekran kartının fanından vuuuuu diye bi ses geliyo açıp temizlim falan dedim tozunu mozunu aldım yine de geçmedi. bazen kasaya bi tane koyunca düzeliyo ama sonra yeniden başlıyo neden olabilir bi fikri olan varmı

fan yerine iyi oturmamıştır herhalde benim de işlemcinin o kocaman fanından alynı ses gelio çektiğim işkenceyi sen düşün şu an bilgisayarı hafif yan yatırdım öyle kullanıyorum.
    ------------------
    |)ïòÑÿ§ô§ ®
    ------------------

varsa fanın kilit kısmına ya gevşeme vardır ya da fanın titreşimindden kaynaklanabilir.. eğer vurmaya devam edersen komple bilgisayarından uğuldamalarını duyman çok geç olmaz! umarım halledersin rast gelsin...

kendine iyi bak ! 8)

Selam. Fanın tam oturup oturmadığını kontrol et, fanın dönerken bir yere takılıp takılmadığına bak ama kesinlikle PC çalışırken vurma (hatta şalışmıyorkende vurma) çünkü bu HDD ne kalıcı bir zarar verebilir. Kolay Gelsin!...

bence o fanın miyadı dolmuş.boşuna sıkıştırmaya falan çalışarak kasma.6 milyona falan ekran kartı fanları satılıyor.tabi ekran kartının ne olduğuna göre de deişir. www.ncstr.com sitesinde görürsün,ekran kartı için gelişmiş soğutucu fanlar da var.

vurmaya devam edersen harddisk'e zarar verebilsin.geçici çözüm için kalıcı zarar verme yazık olur

Benzer Başlıklar

1. mx 400 ekran kartının ısısı kaç olmalı
    mach1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.05.2008, 22:57
  2. ekran kartının sıcaklığı
    hooijdonk tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 24.04.2008, 23:16
  3. ekran kartının fanı çalışmıyor
    Joe_Black1990 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 24.03.2007, 20:34
  4. ekran karının fanından cızırtı geliyor...
    calibra tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.12.2006, 22:18
  5. ekran kartının tv'ye bağlanması
    ugur17 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.11.2005, 23:43