abi o bilgisaysarinin saglikli olduunu soyleyen bi sestir tek bipse ama onu kapatabilirsin eger tek deilse ram soruu olabilir
ekran karti sorunu olabilir ayrintili bilgi verirsen yardimci olabiliriz
Bak arkadaş bu ciddi bir durum.Windows acıkken bu sesin gelmesi işlemcinin veya ekran kartı chipinin tehlike sınırına kadar ısındığıdır.Kasa acıkken makinayı çalıştır ve tüm fanları kontrol et.Ayrıca bios üzerinden işlemcinin sıcaklığınada bak.Bu şekil devam edersen kısa bir zamanda işlemcin rahmetli olabilir.Testi kırılmadan önlemini al derim.
Bak arkadaş bu ciddi bir durum.Windows acıkken bu sesin gelmesi işlemcinin veya ekran kartı chipinin tehlike sınırına kadar ısındığıdır.Kasa acıkken makinayı çalıştır ve tüm fanları kontrol et.Ayrıca bios üzerinden işlemcinin sıcaklığınada bak.Bu şekil devam edersen kısa bir zamanda işlemcin rahmetli olabilir.Testi kırılmadan önlemini al derim.
arkadaşlar sağolun bu sürekli olmadı bugün ilk defa oldu işlemcinin soğutması gayet normal 48 ile 50 C arası değişiyor hiç bi sorun yok yani ekran kartınında fanı tam olarak bozuk değil fan dönüyor ama 2 pervanesi kırılmıştı onları tekrardan yapıştırmıştım biraz daha arttı titreşimi artsa artsa 2 derce fln artar sıcaklık.ekrtan kartı fanı buldum ama ne yazıkki sadece istanbuldan elde edebilirim izmirde mevcut değil. o ses neden geldi halen merak ediyorum