PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Donanım
Bu Sayfayı Yenile Ağ paylaşımında şifre nasıl koyulur
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Yer: İstanbul
Varsayılan Ağ paylaşımında şifre nasıl koyulur - 28.10.2003, 13:32

slm
win millenium edition kullanıyorum
burası şirket lduğu için yerel ağ kullanıyoruz yani herkes birbirinin bilgisayarını kuracalıyo
benim bilg. paylaşıma açık ve oyle kalması gerekiyor ancak ben
herhengibir kalsor içerisinde başka bir kasoru orneğin:

belgelerim içindeki takip klasorunu sadece istediğim kişilerin girmesini istiyorum yani şifre gibi bişi şifreyi bilen girsin klasore bunu nasıl yapabilirim sağ uşla tıklıyorum orda paylaşım die bişi avr ama denedim olmadı ya bi yardım pls
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

fourpower Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Denizli
Varsayılan 28.10.2003, 21:07

sag tikladiginda 3 secenek vardir biri paylasma digeri read only paylas oteki full yani karsidaki dosyalari silebilir vs vs (isimleri unnuttum bu manaya gelen seyler iste)

paylasmak istemedigin dosyaya en ustte olan dont share gibi biseydi sanirim secenegini sec yada paylas ama sifre koy ve istemediklerine verme sifreni

not:umarim yanlis hatirlamamisimdir
kolay gelsin

4_FouR PoWeR_4
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Vassago Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Izmir
Varsayılan 06.10.2008, 20:13

O dediğini anca serverla yapabilirsin. Yada XP Pro ile. XP kurarsan Kullandığın local makinede kendi hesabının yanı sıra bir tane daha kullanıcı hesabı açarsın ve onlarada erişim verirsin böylece onlarda erişebilir. Tabi ayarlaman lazım teferruatlı bir olay. Server'a geçin daha basit. Tek tıkla olay bitiyor.

Every men dies, not every men really lives.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Messengerde görüntü resmi yerine video koyulur mu mellick1903 Yazılım 11 11.11.2006 23:49
msndeki outo massage nasıl koyulur? Mustygelen İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 24.09.2005 01:36
Nasıl şifre koyabilirim? Miku İnternet, Ağ ve Güvenlik 5 15.01.2005 01:23
dosya paylaşımında hız sorunu odyyseus İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 30.11.2004 03:45

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.